Džordan Piterson

1. ok ako cete vi da zabranite NESTO onda dozvolite da se i vama zabranjuju neke stvari, a da ne kukate odma kako je fasizam ili mrznja prema zenama ili sta god

2. Pezos ne, nisam to rekla
    Rekla sam da sedi kako ko hoce
    Samo da jako iritira kad moras da budes u neposrednoj blizini
    Ne karikiram nista
    Sto se trans ljudi tice moze da ti bude gadno koliko hoces
    Sve dok nikoga ne ugrozavas zbog toga
    I meni je gadno stosta pa cutim
    Ali to je neka druga tema

3. Ne izmisljaj argumentaciju druge strane
    Da bi izvukao svoju poentu
    Nije oke

4. Pa ja se ne vozim javnim prevozom pa nemam pojma o tome ali da vidim da je neko(nebitno musko ili zensko) tako seo i da nemam mesta da sednem reko bi mu/joj bas to sto pezos kaze aj bezi debilu

A cesto se i pipam po kurcu i jajima ne vidim nista lose u tome to su delovi mog tela i mozda me nesto boli/svrbi/iritira... svakako je kulturnije doditnuti svoj obuceni deo tela nego obuci suknju do iznad picke i ne nositi gace ili ici polugo. I da se razumemo meni ne smeta sto se picke skidaju samo nek rokaju ali isto tako ne vidim kako nekoga ugrozavam ako dzilitnem muda

5. evo ovako, ti vrv nikad nisi videla trandzu ili kako se vec zove, mozda i jesi necu da nagadjam....ja jesam, i slucajno sam s jednim morao kao da ''radim'' nesto....to je bilo najbezobraznije bice koje postoji, provocira, vredja, svi su sranje svi su glupi svi su ovakvi svi su onakvi....3 osobe su dobile otkaz zbog njega jer su mu rekli da je razmazeni iskompleksirani debil, naravno da je to odma povezao sa tim zato sto je trenutno u fazi promene pola da ga ti ljudi zbog toga mrze i sikaniraju

6. I ne izmislja argumentaciju, doslovce zahtevaju da muskarci sede sa skupljenim nogama. Bas si nepripremljen za diskusiju imas par floskula koje samo vrtis u krug i pises ih na razne nacine tzv varijacije na temu

7. Pa ne ugrozava
    Ali je nekulturno prosto
    Ko I mljackanje, srkanje supe I slicno
    Bi kurac reko nabijenom dvometrasu e debilu aj se skupi malo, a tipa imas 170 I 50 kila
    Daj da se ne lazemo

8. pa dobro ako je bas tolki onda mozes i da kazes ''e izvini druze jel moze samo malo ako nije problem''

9. Kad sam rekla da ne izmislja argumentaciju, mislila sam da ne izmislja da sam ja rekla nesto sto nisam

Pezos u tu pricu stvarno na tom nivou necu da se upustam
    S nekim stvarima mogu da se sprdam, s nekim ne mogu

10. Petar Pan Pezo$

hahaha debele ribe kao dzakovi za udaranje sluze da se vezba odlaganje svrsavanja ili tako neke poze da kad jebes normalnu ribu ne izblamiras se bas

Petar Pan Pezo$

samo vrhunska picka ima prava da zahteva lika sa kurcinom od 25cm, jer i ona sama nudi sve najbolje

ove debele treba da budu zahvalne i ako samo se isprdis u njihovom pravcu....

Petar Pan Pezo$

debela zena je prakticna za seks? phahah....
    debela zena je prakticna samo za to da sedne kamili na ledja i da joj polomi kicmu kao na onom klipu

Petar Pan Pezo$

sve debele zene su iz jednog komada ko spomenici neki

Petar Pan Pezo$

slazem se, al se isto tako slazem da sve debele zene treba da zive u shumi i jedu zireve jer ionako lice na svinje

hahahah znao sam da će biti materijala za pezos vs debele žene kompilaciju

11. Mozes Pezos al uglavnom samo ustanes I sklonis se
    Jer danas se bar ne zna da li je neko popio lekove ujutru ili nije
    A gledala sam kako covek udara curu samo zato sto mu nije ostavila prostora da prodje koliko je zamlio
    Znaci toliko je odvalio da je pala na vrata
    Pritom se devojka nije ponasala kao stoka klasicna u prevozu
    Isto tako sam gledala I kako klinac od 16 godinica, nabrijani navijac, maltretira nekog dedu
    I svi cute
    Moze neko da te ubije jebote, niko ustao ne bi

12. Pa ne znam jer nemam 170/50 ali ako nagadjam sbbkbb onda bih mu rekao

13. Nemoj da osudjujes tog lika sto je udario ribu kad ne znas njegovu pricu...

14. Prosto danas za dobar dan mozes da najebes
    Juce, Lukac I ja u kafani
    Stoka se potukla
    Tacnije tukla se, trajalo je to
    Msm da niko nije ni policiju pozvao
    Al dobro to je kafana
    Pa I da razumem
    Ali nekako je nasilje sveprisutno
    Ovo je druga scena da prisustvujem tuci u mesec dana
    I to finoj tuci, sadistickoj, a ne ono pogurali se palo dva samara tuci

15. Pritom pazi, ja prevoz koristim jednom u sto godina
    Znaci ili sam preterani baksuz
    Ili su takve situacije ucestalije nego sto bi trebalo

16. Prestao sam da citam posle

Debela riba je prakticna za seks

17. Hahaha dve tuce za mesec dana pa kakva je ovo drzava

18. Mene je za osmi mart prosle godine udario covek iz cista mira
    U glavu sakom
    Vidis da je lud
    I sta uraditi ludaku
    Nista
    A ludak moze da te ubije
    Msm da scena nije bila smesna bila bi strasna
    Ides u prodavnicu po hleb I cigare
    I lupi te neko sakom u glavu
    Na osmi mart
    Sa sve kisobranom u jednoj ruci
    I jebacu vam ja mater svima
    Scena koja je jako simbolicna I govori I o nasilju nad zeni I nasilju nad drustvom generalno

19. Ps ja nisam osoba koja mnogo izlazi
    I zivim u jako mirnom kraju
    Tako da da, jeste mnogo da ja prisustvujem tako necemu
    Ne spinuj
    Kao sto sam rekla za prevoz
    Da ga svaki dan koristim ok
    Ovako nije ok

20. Ja nikad nisam jebao nista preko 60 kila, povodom one price kako debele zene skidaju nevinost muskarcima

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.