Prijava

Nekad radio kao portir u komitetu, juče umro, četiri popa pevala opelo

четри попа подигла опело на барске столице

Kad se setim kad sam krenuo u osnovnu, a tad tek izašao Ajfon 4, e ne bih danas mogao da ga koristim, para nema, pojela bi me sramota.

ja kad sam kretala u osnovnu ni fiksni nije imao svako
plaky

Nekad smo imali trule serije koje Srbe pretstavljajukao stoku najgoru a sad imamo Istine i laži gde smo kao ljudi sa menhetna u najmanju ruku

Ja imao onaj telefon sa brojčanikom, što moraš da okrećeš ukrug i otac da ne bismo trošili i zvali prečesto stavi jednu kao bravicu i onda ne možeš da okrećeš, ali ima fora, podigneš slušalicu i pretiskaš ono dugme cak-cak-cak i tako kao da okrećeš brojeve i ja tako zvao neke nepoznate ljude iz imenika i predstavljao se kao milicija i plašio babe, brateee.
Jednom sam tako nazvao razrednu i prepoznala me, ali to je već druga priča.

jbt ja sam isao u osnovnu u doba kad klinke kod mene u skoli jos nisu nosile tange ni u osmom razredu....tipa 2-3 ih nosile, kad vidis tangu ispadne ti zub od napaljenosti

ja kad je sjaj bio hajlajt sminke
imali samo jednu sto u osmom pocela da stavlja puder
ta je i sad napredna i zna da se nasminka
tek neki drugi srednji pocelo to svakodnevno sminkanje
ja sam i tad propustila da budem zensko
plaky

Prestani pisati plaky jebo te dan u pičku

Nekad smo se radovali čokoladi, majka napiše tri čeka i kupi Simku od 200 grama i rascepkamo je nas šestoro, pa ti bude nekako slatko, ne piješ odmah vode, nego pustiš da se rastapa prirodno i traje.
Sad odem u prodavnicu ovde u Frankfurtu, nema šta nema, stotine nekih vrsta i svega, ali nije to to. Nevoljno priđem radnici, pitam imate li Simku od 200 grama, kaže nema u nabavci.

Некад је било баш лако добити круне, судећи по томе ко их све има...

Evo nečega o tome kako se nekada drkalo, (rizikujem minus na 46:0, ali ajukurac), a ujedno i blago zamaskiran odgovor Kapetanu Poluobrvi:

https://vukajlija.com/memorisanje

Beše nekad 9 pa u krevet a sad Fortnite do 6 ujutro.

Nekad se America's Cup jedrio sa monohalima sa kobilicom i pravim posadama od dvadesetak jedliličara, danas sve neki leteći fojling katamarani i šestočlane posade, od kojih četvorica jašu pedale na pijedestalima i pumpaju hidrauliku, država duradi nešto.

Nekad se obratiš kaizenu da ti promeni nick i on to odmah uradi i za manje od 24 sata ti ga i vrati i tako čitava ta psina bude samo jedna lepa uspomena
https://s17.postimg.cc/do3yy2dnj/nadimci.png