U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Nekad radio kao portir u komitetu, juče umro, četiri popa pevala opelo
четри попа подигла опело на барске столице
Kad se setim kad sam krenuo u osnovnu, a tad tek izašao Ajfon 4, e ne bih danas mogao da ga koristim, para nema, pojela bi me sramota.
ja kad sam kretala u osnovnu ni fiksni nije imao svako
plaky
Nekad smo imali trule serije koje Srbe pretstavljajukao stoku najgoru a sad imamo Istine i laži gde smo kao ljudi sa menhetna u najmanju ruku
Ja imao onaj telefon sa brojčanikom, što moraš da okrećeš ukrug i otac da ne bismo trošili i zvali prečesto stavi jednu kao bravicu i onda ne možeš da okrećeš, ali ima fora, podigneš slušalicu i pretiskaš ono dugme cak-cak-cak i tako kao da okrećeš brojeve i ja tako zvao neke nepoznate ljude iz imenika i predstavljao se kao milicija i plašio babe, brateee.
Jednom sam tako nazvao razrednu i prepoznala me, ali to je već druga priča.
jbt ja sam isao u osnovnu u doba kad klinke kod mene u skoli jos nisu nosile tange ni u osmom razredu....tipa 2-3 ih nosile, kad vidis tangu ispadne ti zub od napaljenosti
ja kad je sjaj bio hajlajt sminke
imali samo jednu sto u osmom pocela da stavlja puder
ta je i sad napredna i zna da se nasminka
tek neki drugi srednji pocelo to svakodnevno sminkanje
ja sam i tad propustila da budem zensko
plaky
Prestani pisati plaky jebo te dan u pičku
dobro
tugy
Odličan štos
ha
ha
ha
Nekad smo se radovali čokoladi, majka napiše tri čeka i kupi Simku od 200 grama i rascepkamo je nas šestoro, pa ti bude nekako slatko, ne piješ odmah vode, nego pustiš da se rastapa prirodno i traje.
Sad odem u prodavnicu ovde u Frankfurtu, nema šta nema, stotine nekih vrsta i svega, ali nije to to. Nevoljno priđem radnici, pitam imate li Simku od 200 grama, kaže nema u nabavci.
Некад је било баш лако добити круне, судећи по томе ко их све има...
Evo nečega o tome kako se nekada drkalo, (rizikujem minus na 46:0, ali ajukurac), a ujedno i blago zamaskiran odgovor Kapetanu Poluobrvi:
https://vukajlija.com/memorisanje
Beše nekad 9 pa u krevet a sad Fortnite do 6 ujutro.
intelektualna svojina
Lepo :)
Nekad se America's Cup jedrio sa monohalima sa kobilicom i pravim posadama od dvadesetak jedliličara, danas sve neki leteći fojling katamarani i šestočlane posade, od kojih četvorica jašu pedale na pijedestalima i pumpaju hidrauliku, država duradi nešto.
Nekad se obratiš kaizenu da ti promeni nick i on to odmah uradi i za manje od 24 sata ti ga i vrati i tako čitava ta psina bude samo jedna lepa uspomena
https://s17.postimg.cc/do3yy2dnj/nadimci.png