Prijava

Bacajmo pare zajedno

Pozdrav dragi kladioničari, blejači, igrači lucky sixa, kockari, voćkice mi život upropastile i ostala braćo.

Želim da vas upoznam sa novim vidom zabave, gubljenja para u svrhu pokušaja da se brzo obogati, jebu kurve i šmrče kokain.

Sporo vam je da trgujete na stock marketu jer je sranje, a ujedno i bubble koji će pući uskoro? Ovo je prava stvar za vas. Ovde nije baš sve stvar puke sreće. Pravila nema, ali moji lični saveti vama:

Imate oko 1500 coina na svetu. Rangirani su po broju para strpanih u njih. Prvi je Bitcoin, drugi Ethereum, treci Ripple itd. E sad kako stvari stoje. Ako kupite neki coin od 1-20 mesta, nemate mnogo rizika, ali i sanse da se obogatite su manje. Što ste bliže poslednjem coinu 1500. to su šanse veće da ubodete shitcoin koji će da ode 9000% (bukvalno) za sedam dana (bukvalno). Ali ste takodje i blizu da ubodete mrtav coin, skem, ponzi šemu itd. Uglavnom, ovde se možemo podružiti, prodiskutovati na čemu se mogu uzeti dobre pare. Sve što treba da uradite je da se registrujete na Binance, kupite Bitcoin preko ecd.rs, pročitate neke whitepapare dok ne stigne, odlučite koje ćete shitcoine da kupite, i posle taj btc razmenite u nekoliko shitcoina po želji

Rečnik za one koji ne znaju

Altcoin - uslovno rečeno coini koji nisu Bitcoin ali su dugo tu i provereni su, recimo prvih 25 coina

Shitcoin - ova mala sranjca od 25. do 1500. mesta

Whitepaper - dokument koji sastavlja tim koji se nalazi iza coina u kome objašnjavaju sve vezano za njega

Poigrajmo dok nije krenuo bull run kao u decembru 2017

Zato ja sa sobom uvek nosim kuhinjski noz od 20cm... Danas budala ima na svakom cosku napadnu te bez razloga! Inace svaka cast ovom celavom muski se borio ali ako je kriminalac neki trebao je da ponese pistolj sa sobom jbg dobro se vijao sa ovom dvojicom...

Ehh samo jedan odgovor i to greskom postovan ovde

колико тог најјефтинијег срањца могу да купим за 20 динара?

imam 0,01 btc, ne zajebavam

cekam da jedan vredi milijardu dolara pa da kupim jedan kvart u Rumi

Ne moze ispod dolara nista da se kupi, takodje ecd ne prima manje od 5000 dinara ako kupujes za dinare, tako da bolje pusti graficku da kopa nesto za tih 20 dinara (besplatne pare)

na blockchain inace drzim ako nekog zanima

Kupujte instar, bice dodat na Bibox za koji dan

u mene jak bitkojn

Bibox i Rocksteady xd

kceri bibox ti rumena ruzo
kazi majci sta te boli duso

I kad bude dodat pasce mu cena. Jer bibox kad doda valutu, naravno, uradi procenu vrednosti a to je uvek manje jer se sada vestacki pumpa cena. Batali kriptovalute druze to je moj savet drugarski.

A brt i ja kazem tebi batali da rokas 5 nba igraca na 50e tikete pa ne vredi. Svaka budala ima svoje veselje. Ma ja ga istovaram taj dan kad bude dodat na bibox

Nikad ne stavljam 5, najcesce 4

Dobar ovaj instar, jos ga neki mali exchange dodaje sutra u 10, pa mu i to gura cenu malo. Dobar s obzirom da pola valuta pada trenutno.

Libra Credits

Danas izasao trziste, osnosno na IDEX. Danas izasao na CoinMarketCap. Sutra izlazi na 4 JEBENA exchange-a. Ovo jos ne vidjeh. Stavio sam sve u njega, bas da vidim oce li dotaci 1$ sutra

MultiChipmunkED definitivno pametna ideja ta sto tako nosis noz, mada ni to te nece spasiti ako bliski ljudi su neki u koje nemozes da imas poverenje i mogu da ti lako okrenu ledja.Ja se brate u zadnje vreme niti radujem svadbama, a niti tugujem na sahranama, jer kad radis neprijavljen bez ikakvog prava nije mi jednostavno do icega.Ma bre trebamo se organizovati i pobuniti i uterati strah u koske poslodavcu da shvati da nemoze vise da se poigrava sa drugim ljudima kao da su lutke.