Lokali po Srbiji sa odlicnom hranom

1. radi li jos pivnica u Vrscu, tamo je nekad bilo solidnog hranjenja

2. Petar Pan Pezo$
    index sendvic u andjeli

e jebo te više indeks sendvič majmune, usro si se s njim 5 godina već, na svakoj drugoj temi ga spominješ, najsirotinjskija brza hrana u Srbiji, sirotinjskije i od komplet lepinje jebene što se mečka kune u nju

3. cuti debeli sve bi prste polizao i pitao dal ima jos

a i + to je autenticni novosadski proizvod

4. http://prntscr.com/jdchok

ljudi dolaze iz drugih gradova, sednu u kola ili bus putuju par sati samo da pojedu index pa se vrate

5. užice, komplet lepinja kod šuljage

6. pa dolaze jer su srbi generalno sirotinja

7. ako se zadesite u skadru tražite rozafu riblji restoran svi podgoričani idu tamo

8. Апофис
    U Kragujevcu isto Pink Panter ćevapi bruka, ali ovo što kaže ps i plus što posle moram kenjam dok mi glava van toaleta.

Uh koliko ja ne mogu da se složim s ovim. Pink Panter mi ima jedne od najjadnijih ćevapa u gradu, a nemaju ni veze s pazarskim (natrpaju luka više nego u pazarski što ide, a na mesu debelo fušere), tamo kad jedem jedem sve sem ćevapa.
    Pet mesta ispred pink pantera je toto moto gore kod medicinske, oni su mi bolji jbg, a dvadeset mesta ispred njih je mljacko na pivari, pored je i migetova pečenjara.

E ako se slučajno zadesiš skoro u kragujevcu, idi u mljacko, nije daleko, najjači roštilj u gradu sigurno, a i povoljniji daleko od ovih poznatih, svoje meso valjaju, i imaju kobasice punjene kačkavaljem koje jebu majku koliko su dobre

A kod tog šiptara što pominjete sam svratio par puta i uzeo za usput, šta znam, dobre su pljeskavice, a ovo što torazulu kaže za popovu šumu i belu vešalicu moram da isprobam, naročito jer živim na 10 minuta odatle a nikad nisam svratio.

9. Ne znam Aco, meni su bili preukusni, jedino ako su sjebali u međuvremenu, pošto ima vremena kako tamo nisam jeo. Ima i u Kraljevu Pink Panter, e to je očaj stvarno. A trebalo bi da svuda budu isti.

10. ja sam u kragujevcu redovno jeo u (cini mi se zaborav. sam kako se zove) Lovcu....tamo u ulici gde je i policija i medicinski fax....teleca corba bila rajska...i uvek sam jeo neku sitno naseckanu teletinu sa slaninicom u nekom sosu kao na neki lovacki nacin sta vec...
    inace najjaca pljeka koju sam jeo u zivotu isto u kragujevcu, ona ulica sto ide onako uzbrdo, znam da u toj ulici ima i neka diskoteka na dva tri sprata....pljeka se zove SLANBURGER....znaci na mesu pece komad slanine koji se lepo utopi u meso i preko toga uvek stavim neku marinadu sa belim lukom svrsanvanje bukvalno

11. E u lovcu je uvek dobra klopa, to da, oni redovno spremaju neku divljač, tipa divlju svinju i sl.

Apofise, usrali su debelo, i ja imam utisak da su mi bili bombona čim se otvorilo, sad ih ne bih okusio jbg, a ostatak ponude im je fin

Odoh sad da rastumačim koja je ovo ulica i gde je pljeskavica koju je pezos jeo

12. Mozda misli na onaj lokalcic kod NVD_a.

13. ne verujem da ima drugi SLANBURGER u gradu....i mora obavezno da se stavi ta marinada sa belim lukom

a ulica je jbg jedna od tih glavnih, dugacka, cini mi se da gore na vrhu izlazi na onaj park

14. I ja cenim da opisuje glavnu ulicu i taj kiosk, to je ugašeno pre par meseci jbg

Edit: a možda i nije, dva od tri kioska tu u nizu su ugašena, znam da je jedan pretekao, možda je baš tu

15. jebote krenucu redom da idem koliko mesta nisam posetio od ovih

16. kad ides od dole ka gore, kiosk je sa leve strane...onako bzv sredjeno nista spec

17. јеси узео коцу уз ту пљеку?

18. pljeka pljeka pljeka pljeka pljeka PLJEKA pljeka pljeka PLJEKA PLJEKA pljeka pljeka pljeka

19. Pezose, ako je ovo mesto, to je zatvoreno, i sad je tu nešto drugo, isto brza hrana ali drugi ljudi drže
    https://i.imgur.com/kOXDcFl.jpg

20. Nema mrtvi kragujevac google street view pa ne mogu da nađem te druge dve koje su ispod ove no nije ni bitno, mljacko, to upamtite, ali na pivari samo

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.