Lokali po Srbiji sa odlicnom hranom

1. U Kragujevcu isto Pink Panter ćevapi bruka, ali ovo što kaže ps i plus što posle moram kenjam dok mi glava van toaleta.

2. U Bucku je pica jebeni karton, a i poslednji put je i salata bila kurac, jer sam imao utisak da žvaćem beli luk. Ne sećam se koja je salata bila.

3. Nisam jeo u bucku brat bratu 5 godina

4. U Pahuljici kod Trudbenika ima dobre klope. I kul je kafana realno.

5. Za one sirotinjske varijante, Crna kornjača može da prođe, imaju one piletine pohovane i sranja, kul je za prezalogajiti.

6. Pink u zarkovu

7. Pink u zarkovu

Odličan klopa.

8. bucko je najprecenjeniji uzas od brze hrane koji postoji

9. pod precenjeno mislim na one debile sto ovlaze kad im kazes pica/sendvic iz bucka
    bucko je dnevnjak u svetu brze hrane

10. ljudi su veoma neuki, prestao sam pre par godina da uvažavam mišljenja i savete 95% ljudi, što preporučujem i vama dok čitate moje ili bilo čije postove

11. jer npr, zajebavao sam se za leskobar na prošloj strani xD

12. U pinokiju jedes samo priloge i govno bi tako pojeo. A ako jedes sa plazmom bukvalno ne smes da dises jer sve ode plazma u dusnik umalo umro nisam. Vise puta.

13. palacinke su mi bas njah i dosta ljudi sam video da su se otrovali neka

14. nije sirotinjska spika jeftinija je palacinka od stvari koje jedem duvajte ga

15. Cosi sa spoljne strane nbg hale sportova ima odlična rebarca u bbq sosu, burgeri su im isto dosta dobri

16. index sendvic u andjeli

uopsteno skoro sve u andjeli, srpska pljeka, spikovana, kobaje itd

17. @mlatoni a rade i odlicne dve picke one crne. I bas su prijatne cak i sa mnom su razgovarale

18. ps znam jednu, radila je pre u centru za ometene u razvoju

19. - Restoran "Stara Hercegovina" (Dorćol) bilo šta ispod sača i krompir s korom i urdom.
    - Pivnica u Apatinskoj pivari, sredom, tokom zime, kuvana dimljena kolenica.
    - Kafana "Bolji Život", Donja Mutnica, sredom, jagnjeće džigerice u skrami sa krivovirskim sirom.
    - Restoran "Kod Pauna", Loznica, četvrtkom, škembići (zvati par dana ranije za rezervaciju).
    - "Kod Bore", Valjevo, pljeskavica na kajmaku
    - Etno selo Srna, Stara planina, zimi, gulaš i predjelo od divljači.
    - Pečenjara u Bukoviku, prasetina sa mangala, rolovano prase bez kostiju, prase iz gline, prase iz furune.
    - Ribarnica na Kaleniću (preko puta Infostana), skuša sa žara u lepinji sa marinadom
    - Donji Milanovac, "Poreč", smuđ porcijaš, svež, dalmatinski dresing, tražiti domaći roze.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.