Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ova prva popularnija je definicija sajtuše.
pa jbga onda nisam sajtusa
ja em otvoreno nudim sto me stavlja u kategoriju zenskog trola
a onda i kad ponudim, ne bude mi tesko pa dam, sto me stavlja u kategoriju fukse
evo ziva nisam
pojma nemam
:(
Nisu oprečne, ako je dobra pička onda je drugo, ako nije onda je prvo.
e jbga onda sam neki hibrid, necu se ni truditi da shvatim
bmk
Prosek, a?
a propala od droge i alkohola
sta sad
strast ne bira
Zašto se potpisuješ sa baja mali knindža na kraju ne razumem
svi smo mi baja ponekad
msm mogu ja i tompsona
nije problem ako vam je to prijatnije
Valjda bmp Sojo, ccc. Never break character!
u pravu si
ja se izvinjavam
boli me penis krasni eto
Plus:
-Šokica
Minus:
-Nema sise
Jbg, nerešeno...
citiram: uvezeno
Lemaja > Sojin komadic
sojo, šta ti dođe milorad komadić
konobar: izvolite, šta ćete da pijete