Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Ovo nije fer...ja dobar a vi banujete.....neće to moći dete vam jebem.
reci im, tufere
Синоћ се запили Мујо и ја у једној кафани, прштало је. Угостили неке сумњиве жене за сто. Мујо фасовао кондиломе од певаљке, ја се провукао са пицајзлама. Ову смо тражили да свирају за наш фајронт, и истролујемо седамстошездесетдва пута ужасније ликове који су остали унутра да љубоморним погледима испраћају мене и Мују како пијани и распевани излазимо из кафане држећи око струка по две младе, истетовиране Циганке
youtube.com/watch?v=SOOLOoszdxs
Najjace kod ovakvih pojava je sto tripuju da su zanimljivi
Ko je ovaj mačak koji kurac?
Za zensku manjinu sajta imam nesto sto bi hteo da zamolim a to je da udare komentar tamo na temi o idealu lepote, predpostavljam da ima nekih koje izgledaju bas lepo da nece biti zavidne
Све жене вукајлије да шаљу десу голе по једну слику сваке седмице и сви будемо задовољни. То ће резултирати значајно бољим положајем вукајлијашица на свим дијеловима сајта.