Tema podrške ženskoj manjini sajta

1. Ovo nije fer...ja dobar a vi banujete.....neće to moći dete vam jebem.

2. Синоћ се запили Мујо и ја у једној кафани, прштало је. Угостили неке сумњиве жене за сто. Мујо фасовао кондиломе од певаљке, ја се провукао са пицајзлама. Ову смо тражили да свирају за наш фајронт, и истролујемо седамстошездесетдва пута ужасније ликове који су остали унутра да љубоморним погледима испраћају мене и Мују како пијани и распевани излазимо из кафане држећи око струка по две младе, истетовиране Циганке
    youtube.com/watch?v=SOOLOoszdxs

3. Najjace kod ovakvih pojava je sto tripuju da su zanimljivi

4. Ko je ovaj mačak koji kurac?

5. Za zensku manjinu sajta imam nesto sto bi hteo da zamolim a to je da udare komentar tamo na temi o idealu lepote, predpostavljam da ima nekih koje izgledaju bas lepo da nece biti zavidne

6. Све жене вукајлије да шаљу десу голе по једну слику сваке седмице и сви будемо задовољни. То ће резултирати значајно бољим положајем вукајлијашица на свим дијеловима сајта.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.