Ja nisam jbg al ne sto vas volim nego sto kladionicama zelim sve najgore kad bi se desilo da svako ko se kladi jedan dan zakuca maksimalu ja bi se u to ime polivao kokainom i moetom ceo dan
Ti si jos pitao “kakav je ovaj maestrov tiket” i rekao sam ti da je poprilicno glup
Posle toga tiket vam se otvorio kako se samo pozeleti moze da su i fiks i sistem u kompletu zivi i jos cekate dve kvote <1,5 sto je kladionicarski san za odbranu. E onda ste ispali glupani a ti jos i pohlepan da ste branili cigane prosle bi vam obe odbrane i sad bi nas zvali da upadamo u klub i smrcemo belo sa silikonslih kurvi
Plankton ne znam da li se secas mog tiketa sa 10 nba igraca kada u 7 ujutru harden promasi OBA bacanja na 0,4 do kraja iako mu je samo jedno trebalo da ulegne u plus i donese mi 470 hiljada dinara. Desava se jbg jednom u 10 godina al se desi kao kristijanu danas
Ma da, 90% ljudi ovde
Ja nisam jbg al ne sto vas volim nego sto kladionicama zelim sve najgore kad bi se desilo da svako ko se kladi jedan dan zakuca maksimalu ja bi se u to ime polivao kokainom i moetom ceo dan
nemoj sad to druze nije momenat xd
Mislim svi isti dan da zakucaju maksimalu
Sto nije momenat pa kladicemo se mi svi i sutra nije da se nisu desavale prodaje i ranije
Somi npr se oseca kao njih dvojica kad ulozi 200 i pukne za 7400
E aj ne nerviraj me dalje pls
Ja te nerviram?
Sve me nervira brt
U pravu je ps 90% je navijalo da puknete, ja nisam
kazem ti da nije momenat, naravno da ce i sutra sastaviti tiket i pasti, ali daj im da se ohlade malo druze
Ti si jos pitao “kakav je ovaj maestrov tiket” i rekao sam ti da je poprilicno glup
Posle toga tiket vam se otvorio kako se samo pozeleti moze da su i fiks i sistem u kompletu zivi i jos cekate dve kvote <1,5 sto je kladionicarski san za odbranu. E onda ste ispali glupani a ti jos i pohlepan da ste branili cigane prosle bi vam obe odbrane i sad bi nas zvali da upadamo u klub i smrcemo belo sa silikonslih kurvi
Mislio sam da nece biti gori momenat od T.Rice + asistenicije...ali ovo... bas bedak
Odavde pa nanize
https://vukajlija.com/forum/teme/73102-mudaestro-kladionica-specijal-sp2018?strana=2#post_3885553
Plankton ne znam da li se secas mog tiketa sa 10 nba igraca kada u 7 ujutru harden promasi OBA bacanja na 0,4 do kraja iako mu je samo jedno trebalo da ulegne u plus i donese mi 470 hiljada dinara. Desava se jbg jednom u 10 godina al se desi kao kristijanu danas
Boli me kurac za pare stvar je bila u opkladi ajde odjebi sa pametovanjem vise jebote
Auuu daa, tuga, druze... je l' bese ovde nekog sjebao Dragic za neke konvertibilne marke?
Zasto bih ja odjebao, zato sto si ti nervozan?
Haha koliko suptilno, napomenimo jos da je taj i zavrsio medicinu za 4 godine.
Za 3*