Mudaestro - kladionica specijal SP2018

1. Ne funkcionise to bas tako, npr meni cesto smeta kad glumite debile ti i ortak skudeto pa vas to ne deranzira jbg

2. A koga bese, ne secam se?

3. Hahaha pa tjesteninca

4. ps
    Ja nisam jbg al ne sto vas volim nego sto kladionicama zelim sve najgore

Ovo jbg

5. Kako se bre ne sećaš taj ti je sad toliko propao da eno zeva na granici po ceo dan

6. Наопако Пс.
    Мада, чудо је да је и довде тај тикет догурао поред толико мина.
    Што се тиче поена, имао једном Квинсија минус, Звезда играла у Београду, типа 10 разлике води, има последњи напад, Милеру за преко треба 3 поена, ја реко добро је, само да не да тројку, а и не мора, кој ће му курац. И да није циганчина каква јесте све би било добро, 3с пре краја он иде на улаз фаул кош хааааа, и онда стрепим за бацање он га да наравно. Мрш.

7. Trebali ste da trazite da banuju tilma, cim je dosao ja sam znao da nece na dobro da izadje. Ranije smo npr trazili njegov ban kad je neka bitna tekma. Evo i sad dosao pred svajcarsku i vase tikete to prokleto pa bog

8. A simonovicevo “polaganje”?

9. A vilbekinov kos zvezdi sa pola terena na vec +15?

10. Sve same lazi jebene... samo veliki majstori svog zanata koji vuku konce u svetu lobija mogu da pogadjaju nerealne tikete, tipa 1-1 i - na Zvezdu protiv CSKA :)

11. Plus je bio tu brate

12. A mislim da je bilo i 2-2 haha

13. A seltikov gol ajaksu u 94. kad sam imao 4 tačna rezultata i čekao samo zvižduk sudije koji je usledio čim je lopta ušla u mrežu?

14. Nemoguce brate da je bio plus... :)

15. Dobro coa te za manje od 5 soma ne pominjemo ti su svakodnevnica

16. prerano ste poceli cestitke

17. A jes tilmo došo pred šiptare proklet bio nisam palio tv od švajcaraca samo gledo rez na flešskoru ubilo me ono u petak

18. Iz 1-1 i -, 10,4 valjda bila kvota :)

19. Pa kako to četiri tačna rezultata za manje od 5 soma jbg