U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ae bre Lesandrić beži u pičku materinu.
Zanimljiv je taj rolerkoster emocija kod maestra, u početku mu je fejk sažaljenje bilo dobrodošlo, sada sere po fejkarama ogavnim, šta je sledeće???!!?!!!
Evo vam za sutra https://i.imgur.com/W8mae38.png
Sutra je dobro sto svako moze da prodje osim perua pa se ne ocekuje neko ladjenje igraca itd
Islan d neće dati Hrvatima ama zapretiti neće
Hrvati ni u teoriji ne mogu biti drugi, ne vidim zasto ne bi izveli rezerviste
Pobedom Kameruna nad Argentinom sa velikom gol razlikom?
Ne znam sad gledaju li se međusobni duel ili odmah gol razlika, svakako mi je bas malo vjerovatno da zavrse drugi.
Mars sa ove teme mater vam po sred picke jebem
tilmo je, jedino on ima ovakve vrhunske fore tipa kamerun - nigerija i sl.
edit: mislio sam da je tema kladionica nemoj se zestiti karo
Jos uvek nijedan tiket nisam uplatio ovo svetsko, krecem od sutra
Hteo si tetku svoju obljubiti, e pa
Lagano, sad mi uzimamo kintu Zap, potrošili su sav maler
I ja sam mislio da je tema kladza nebitno jbg
Gleda se odmah gol razlika. I ja mislim da ce hrvati da malo prosaraju sastav to i jeste osnov 0-2 jer hrvati nece napasti jebe im se a island ne ume da napadne osim iz kontri tako da je 0:0 prerealno
Francuzima isto dosta bod danci mozda probaju da napadnu, nigerija i argentina svi na pobedu, australija peru australija moze dalje sa pobedom i to je to
Isprati me zapata vidis valjda ko je najveci poznavalac ovde
Nek mi neko iskopa koja je kvota na pobedu brazila uz het trik nejmara, to zelim da imam kao svoj poslednji tiket odigrani
Ma mozete ubadati sta hocete posle ovoga moga, pao sam ali svejedno mi niste ni do muda niko sto se tice kladionice. Nikad niko od vas nece cekati 1 gol za 12.5k evra. Ni 50 zivota da zivite.
pratim ps ovo, ima rezona
Za razliku od maestrovih tiketa
je l istina da je jos par igraca danas proslavljalo gol sa ovim pozdravom siptarskim? ja nisam primetio, al vidim na komentarima
hahah bila bi fora da smo stvorili trend u celom svetu sa ovim usiljenim upinjanjem da nas to vredja, pa da nas jebu svi sad