Mudaestro - kladionica specijal SP2018

1. Pogledaj ti ko je mene i somija jebo zamisli ovu njusku kako kuca preko lebrona
    https://pbs.twimg.com/media/DDhXISZXcAIOQJB.jpg

2. Nije ok ta tvoja spika sad sacekaj dan dva jebemu mater

3. Koga ces bre, ti kobasicko da samaras? Jebeni lik koji izlazi u deciju igraonicu sa drugarima? Sta koji kurac radite tamo? Maskirate se u klovnove da zaradite neku dodatnu kintu jer mala plata, a zena nasla veci kurac? Ajde bre teraj se u picku materinu nemoj da me nerviras bez potrebe...Uopste se niko ne sladi sto je covek pukao tiket, jer bi to bilo debilno cak i za bugare da rade, a ne za nekog civilizovanog coveka...Nego sta ces, covek u osudi drugih uvek prvo krene od sebe...

4. Koja spika bre brate pricamo o nasim padovima nerealno surovim ako ti to stvara nelagodu idi igraj sah ili nesto tako jbt sta sad treba da svi legnemo da spavamo jer ste vi pali tikete jel?

5. Malo sam se hvalio da je moj tiket pa bi morao da odvadim jedno soma večeras u Fratelo ovako mi leglo lepo nemoram da častim za tuđi tiket tako da ok što nije prošao a sa druge strane krivo mi je mnogo jer jebati mocart uvek dobro je.

6. Znam skocimise koliko me mrzite svi ovde i da se na prste jedne ruke kojoj su prethodno tri prsta odsecena na cirkularu a cetvrti prst je gambi koji ima isti tiket kao ja, mogu nabrojati ljudi koji su mi zeleli prolaz. Znao sam sve ali sansa da me oba tima useru ovako ruzno bila je toliko mala da nisam pridavao znacaj vama. Izadjite sad slobodno iz svojih rupa pacovcine, cekali ste 20 dana da padne ovaj tiket da bi me kao podprcali ovde, evo vam prilike smradovi.

7. Jel treba da objasnjavam posebno da mislim na ono e trebali ste da branite etc?

Proveo si vise medju ljidima vremena nego sto treba da kazes to jbt

Sad sam i iskulirao jer sam se navario ali sledeci put ne pametuj sa jesam li ti rekao dan dva sta pisas na ranu jebote

8. Ne mrzi te niko jebote nebitan si i ti i bilo ko drugi ovde tripujete dosta bas

9. А можда је и боље што је пад био на крају, јер да је пад био на првом пару уплатили би још у међувремену за поправни и на крају опет ништа.
    Елем, шта сад, вадилица или? Не подјебавам, озбиљно питам, мени би то био следећи корак.

10. Gambija mi je žao, on je trebao proći jer je napaćen svakako pa bi mu to malo diglo rejting na ovom forumu, pričalo bi se par dana o njemu, kontaš, a ti si zaslužio sve to.

Al što je najjače mogu da se kladim da to nisu tvoji tiketi uopšte.

11. Ma igrace se nesto laki videcemo

Nisam ja u kurcu sa parama nego boli izgubiti svakako

12. Druze Laki zbog vadilice zena ostavalja, kuca nema izolaciju, deca nemaju za knjige...Bolje ranjen nego mrtav...Jebes 400e, bolje to nego da hipoteticki puknes jos toliko...

13. E skocimis puca mi bas kurac da ti debil pricas o meni e

14. Pa naravno da ste trebali da branite tu lekciju svako nauci na tezi nacin, i nisam ja dosao sad da vam to kazem nego sam vam rekao i pre ovoga bas da do toga ne bi doslo. Ja sam minesota-gsw ulegao 700 evry i na kraju trece imam kvotu 7 da branim tiket jer minesota vodi 14 razlike i ja necu da ulegnem jos 100 da budem siguran da necu puci jer alavost i naravno da sam na kraju utakmice izasao napolje da se derem po ulici. Navaren si pa tripujes nista vam ja lose nisam rekao niti zeleo skapiraces sutra vrv ali ok mozemo i da se nasisavamo kurcem i da mislis da sam smradina zvizde mi jaja brate

15. Pa ja bih krenuo sa Zoloftom.

16. gamby
    E skocimis puca mi bas kurac da ti debil pricas o meni e

Pucao bi ti još više da ti je prošao tiket hahahahahahah

17. Pobeda Portugala - 150k.
    Pobeda Španije - 250k.
    Gledati malo smrdljivo prepotentno nabedjeno govno od Maestra kako puca za milion i po - neprocenjivo.

18. Nije nabedjen samo je odlutao od Gospoda

19. Hahahaha kakve glavice na vuki ovoj raspaloj. Jebala vas kladza sirotinjska spika dabogda svi tiketi zauvek propali a kladione uzimale pare i pretvarale vas u robove kad ste glupi ko kurac

Edit proestro je imo muda i to je zaista za naklon sad je za sprdacinu i meme realno ako je tiket njegov uopste

20. Što me izvredjaste ovako, Gambi i Maestro

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.