Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Nemam cime druze hahahah
Maestro, okači tikete koje si igrao i napiši žajk na nekom papiru preko.
Tilmo odjebi sa teme
Donesi mi tiket da ga vidim i dacu ti pare da branis sve 4 koje imas
aj vazi javi kad uzmes milion
Bice veceras slika tiketa sa natpisom
“Thilmo da pusi kurac”
Ne moras da pises nista samo dodji i dacu ti pare
Mozes tetku da povedes eventualno haha
neka neka bolje je njemu kod mene
Malo mi krivo što sam otišao u CG da radim legalizaciju i da uzimam soma evra dnevno mnogo radim ne stignem da uplatim 200 din singl ko bratija sa Vuke ;(
mislim tiketu
Može i to da piše. Samo da potvrdiš da su tvoji tiketi. Ako jesu, čestitaću na mudima.
Verovatno nekome znaci cestitanje tilma goluba.
Dobro maestro, boli me kurac, lepo sam ti se ponudio.
A kako bi trebalo da brani? I ja sam igrao isto, samo manja suma
Pa lepo, tekmu po tekmu sa nekih 20-30-50k dinara
a kako ja da branim, sve tri danas sam igrao GG3+
ajmo iskusni pomagajte, 0-2 golova da igram me ne spašava, šta ako bude 3:0 za nekoga
ili više, mada neće više... iskreno mislim da će biti neriješeno, lijepo bi bilo 2:2
Sve laž do laži, ovaj laže za tikete, švajcarac laže da će mu dati pare da brani..
Jos mi 4 tekme ostale, a tri su u ponedeljak, tesko se to brani, a i sistemski je tiket pa takoreci on brani sam sebe, hvala ako si stvarno mislio da mi uletis za branjenje
Tilmo nikome ne treba tvoje cestitanje veruj mi