Aj sad urugvaj
ПРСКАЈ ЕДИША ЗНАЛАЧКИИИ
AJMO JOŠ DVA URUGVAJ PA DA MI OBA TIKETA DODJU
ахахаха јесте сиг
kavani utera dva komada a jebeni midzet ne može ni jedan
Ali se kavani bratina nikad nije valjao ko pickica, osetio covek da ga nesto boli izasao sa terena i pokazao da mora izmena. Mesi i kristijano nikad nisu dali gol u nokaut fazi svetskog prvenstva, toliko o tome.
Cini mi se da ce urugvaj vecaras da nadciganise portugaliju. Popeilicno dobra ova argentina za sirotinju
saće go da da portugalija i usraće mi se u oba tiketa, biće produžeci i na penale prolaze dalje
SVIRAJ SUDIJA
Haha to bre salji cigane kuci PISAJ BRE
ајде https://www.instagram.com/sakioficial/ у игру место правог можда и добију следећи пут
zasluzeno ih dobio urugvaj.prejaka odbrana urugvaja.ovi da nije bilo kornera,ne bi nikad dali gol.
bude li bio povredjen kavani mogu da se pozdrave. a i ovako msm da je cetvrt domet. u svakom slucaju zasluzeno prosli.
Аргентина мора да сачека да стаса Агуеров син, који је уједно и Марадонин унук и Месијево кумче. Но прешр кид.
Argemtina za sirotinju > Argentina
Urugvaj ♥
Urugvajski cigani su veći arijevci od argentinskih cigana. ♥
Tako je reme strucnjaceee
Pripremite sahovnice za sutra igraju susedi kaj delas
Pije se zna se u ritmu salse kad igra hrvatzkaaaaaa
Ovo je prejako!
Banja Luka Forum · 21. April 2007.
Aj sad urugvaj
ПРСКАЈ ЕДИША ЗНАЛАЧКИИИ
AJMO JOŠ DVA URUGVAJ PA DA MI OBA TIKETA DODJU
ахахаха јесте сиг
kavani utera dva komada a jebeni midzet ne može ni jedan
Ali se kavani bratina nikad nije valjao ko pickica, osetio covek da ga nesto boli izasao sa terena i pokazao da mora izmena. Mesi i kristijano nikad nisu dali gol u nokaut fazi svetskog prvenstva, toliko o tome.
Cini mi se da ce urugvaj vecaras da nadciganise portugaliju.
Popeilicno dobra ova argentina za sirotinju
saće go da da portugalija i usraće mi se u oba tiketa, biće produžeci i na penale prolaze dalje
SVIRAJ SUDIJA
Haha to bre salji cigane kuci PISAJ BRE
ајде https://www.instagram.com/sakioficial/ у игру место правог можда и добију следећи пут
zasluzeno ih dobio urugvaj.prejaka odbrana urugvaja.ovi da nije bilo kornera,ne bi nikad dali gol.
bude li bio povredjen kavani mogu da se pozdrave. a i ovako msm da je cetvrt domet. u svakom slucaju zasluzeno prosli.
Аргентина мора да сачека да стаса Агуеров син, који је уједно и Марадонин унук и Месијево кумче. Но прешр кид.
Argemtina za sirotinju > Argentina
Urugvaj ♥
Urugvajski cigani su veći arijevci od argentinskih cigana. ♥
Tako je reme strucnjaceee
Pripremite sahovnice za sutra igraju susedi kaj delas
Pije se zna se u ritmu salse kad igra hrvatzkaaaaaa