U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Aj sad urugvaj
ПРСКАЈ ЕДИША ЗНАЛАЧКИИИ
AJMO JOŠ DVA URUGVAJ PA DA MI OBA TIKETA DODJU
ахахаха јесте сиг
kavani utera dva komada a jebeni midzet ne može ni jedan
Ali se kavani bratina nikad nije valjao ko pickica, osetio covek da ga nesto boli izasao sa terena i pokazao da mora izmena. Mesi i kristijano nikad nisu dali gol u nokaut fazi svetskog prvenstva, toliko o tome.
Cini mi se da ce urugvaj vecaras da nadciganise portugaliju.
Popeilicno dobra ova argentina za sirotinju
saće go da da portugalija i usraće mi se u oba tiketa, biće produžeci i na penale prolaze dalje
SVIRAJ SUDIJA
Haha to bre salji cigane kuci PISAJ BRE
ајде https://www.instagram.com/sakioficial/ у игру место правог можда и добију следећи пут
zasluzeno ih dobio urugvaj.prejaka odbrana urugvaja.ovi da nije bilo kornera,ne bi nikad dali gol.
bude li bio povredjen kavani mogu da se pozdrave. a i ovako msm da je cetvrt domet. u svakom slucaju zasluzeno prosli.
Аргентина мора да сачека да стаса Агуеров син, који је уједно и Марадонин унук и Месијево кумче. Но прешр кид.
Argemtina za sirotinju > Argentina
Urugvaj ♥
Urugvajski cigani su veći arijevci od argentinskih cigana. ♥
Tako je reme strucnjaceee
Pripremite sahovnice za sutra igraju susedi kaj delas
Pije se zna se u ritmu salse kad igra hrvatzkaaaaaa