U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Pa gde si ti, u Grčkoj?
Ma jok, na poslovnom putu
Kiša, grmljavina, pljusak, a na oblaku Putinova slika kako se šeretski smeši i namiguje
guglaj Virga, dizanje temperature ispod oblaka hemikalijama... stara fora, to je u upotrebi decenijama... Pokusavaju testiranja na vecim povrsinama, ali im bas ne ide (odnosno samo naprave sranje), dok je na malim poput stadiona veoma lako i izvodljivo. Mada mislim da ne prave Rusi zajebancije, padala je nekoliko puta.
Felaini gibak ko prosječno strašilo.
Kdb je mašina jebena
Vidi ga Romelu sto dobio neki speed I ubrzanje
добио нитро, лелее 2 0, мада озбиљна репка је Бразил, биће тесно ако не приме још гол, можда два.
FAN FEKT!
Negde sam cuo da je pre recimo 15 god predsedniku fss belgije dokurcilo sto su stalno gubili, i naredio da od petlića do seniorske reprezentacije svi moraju da igraju istu formaciju. Tipa 4-4-2.
Ono, da ne lutaju kad prelaze u visi rang repke.
I eto, sad su dosli do toga da biju brasil na svetskom.
E to je ozbiljan rad predsednika i fudbalskog saveza rodjaci.
Pa da 4 4 2 je zaslužna za to nema šta
moze da igra kurcinu da nema De Brujnea i Azara
Pa ja sam to cuo odavno, tad mi bilo smesno i glupavo ujedno. Al sad se njihov predsedbik fudb saveza smeje meni.
2 i gg ide fino, i to će ih tek belgija ubiti kontrom, odavno nisam video ovakve kontre neke reprezentacije kao belgijanci što vuku
Odlicno igra Belgija nema sta
Ma kakvi cigani da dobiju ne lozite se rekoh vam lepo
Opasno sam se zajebao u proceni ove tekme.
Tilmo izmislio 442 sa jednim špicem, bog taktike
Hahaha
Psž zvanično doveo bufona
Psž - juventus finale LŠ
Ne seri kaskof, nisam izmislio. Cuo sam to. To stoji u tekstu.