Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Belgija fino ispada danas
Ok, podelicu tip sa vama, Brazil prolazi.
i ja mislim da prolazi Brazil, forma im je u usponu. kod Urugvaja nema ko gol da da ako ne igra Kavani, raskantace ih Francuska.
i rekla je umtiti, pridji mi ja nisam vise mala
Jaki ovi francuzi, al uzdam se u Suareza <3
Da igra Kavani ovo bi bilo 3 0
Haha smesno
Sta smesno, bez ideje igra francuska, urugvaj imao prilika nego nema ko gol da da
Primiće ga Francuzi. Ozbiljan je Urugvaj, da se ne zajebavamo.
francuxi igraju bolje, brzxi su i vispreni.vrhunski igraju.finale:bra-fra
Pa urugvaj kiksa u tom napadu cim nema cavania ali je zato odbrana najstrasnija na prvenstvu. Nazalost, nedovoljno da zaustavi Gale !
леле јбг срећан пут гући уругвајци :(
Imao bi urugvaj sanse da se golman nije ubacio u karijus mod jbg
и да Суарез није у бендтнер моду наравно.
Imao bi Urugvaj šanse da nisu primili dva gola XD
asta luego sto bi se reklo
solidno evropsko prvenstvo
Ajmo i brazil kuci veceras i da ovo bude cigan free prvenstvo
:(
Belgijo ojebi brazil ulozio sam dosta u tebe xD
Rusi sve oblake najurili na nas da im ne pada kiša na prvenstvu.. sa čuvenom, ultramoćnom ruskom tehnologijom..
Sta kisa u srbiji?