Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
DAJTE SAVJET KAKO DA BRANIM TIKET
Ja nzm kako ali gambi ima iskustva sa tim pitaj njega
Čekaj još malo jbg pa igraj da pada gol do kraja, možda te onda posere da daju i jedni i drugi po gol pa bude duplo dobro
OČE BITI 3 0 ACO?
hvala acokg na savjetu
Hoće dušane.
Hahaha
Златко Далић и Ана брнабић су браћа баш личе
Hahahahahahaahha sig (sig)
VIDIM BAŠ LAGANA POBEDA BRAĆE HRVATA IMAJU POSED 100% AL DZABE KACU NESPOSOBNI
MODRIĆA NA GOL
DAJ MODRIĆA
E govno srpsko sad će da ga primi jer je budala pa pusti modrića
повредом субаше се отвара пут до финала руској братији
Kakvo je ovo pravilo 4 izmene da omaju majku im jebem vatikansku sta sve nece da izmisle samo da poguraju svoje
Taman reko igrac manje i igrac na gol, top
odbranio sam tiket boli me kurac sad
ali mi isto zao para mogao sam i da ga ne branim
kad sam picka
Sto i ja nisam bio picka tako onomad