U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Pa ne mozes bas svuda da budes omiljen
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d9/Koza%2C_sanska_-_jarac.jpg
https://i.imgur.com/3G9PQqF.jpg
Ti ces prvi biti banovan kada me kajzen umoduje
Škudeto, dok konstatuješ da si Srbin, a mi iz Bosne i Krajine nismo, uzmi u obzir da ti je jednog prapra...dedu verovatno napravio Osmanlija.To što živiš u Srbiji čini te Srbinom isto onoliko koliko je averidž Novopazarac ili žitelj Bezdana.
Ко су бре ови дупли??
Meni je u principu potpuno nebitno da li će Svecko da uzme Engleska, Belgija ili Francuska.
Uh kakva ce tekma biti veceras
Da i jedni i drugi se naprimaše i nadavaše golova. Samo da prsne neki gol u prvih 10 minuta i ima da se otvori šou.
Danas igrati pada 4+ golova m?
Ja nešto mislim da sledi punjenje danas neko. Ne baš Nemačka - Brazil 2014 punjenje, ali biće golova. Igraću i ja to. I Na Engleze. To drugo navijački.
Ja baš mislim da će da taktiziraju ko pičke ako nekim slučajem ne padne gol u 20 min
Onda bi trebalo da bude veselje
Pa to htedoh reći, u principu. Navijam za gol u prvih eto 15, 20 minuta, kako bi se lepo otvorilo. Mada kažem ti, nešto i jedni i drugi nisu baš nešto taktizirali puno do sada.
Francuzi su nam istorijski braća, mada su nas zajebali par puta. A s druge strane, genocidaši koji su ljude iz Konga držali u cirkusu. Vrlo lak izbor
steta sto ovo nije finale.mislim da ce ovo biti najbolja utakmica na prvenstvu.
posle francuza belgija najveca africka reprezentacija :)
Moglo bi da bude brdo golova veceras
belgija ga nece davati osim slučajno ili autogol
Generalno jače mi deluju Belgijanci, ali mislim da večeras Francuzi slave, što se tiče golova, ili ih neće biti uopšte ili jedan eventualno!
sve mi miriše na 2:0 za francusku, po jedan gol u oba poluvremena
Nema se vise za koga navijati :(
Msm da ne može tek tako bila koja rep da postane made guy sto bi rekli mafijaši i da se knjige otvaraju tek svakih 30-ak godina za nove ovenčane slavom. 2010 je to bila španija i msm da ćemo tek 2030 moožda dobiti neku zemlju koja nikada do sada bila prvak. Znači sada ili eng ili fra. Kad pomisliš ko je sve mogao da postane fifa made guy, mađari, švedska, češka, holandija... sledeći made guy je Holandija, kao come back i zbog istorije bogate. A posle toga neka afrička selekcija zbog diverziteta. Fifa=mafia