pisana je upravo protiv pasjih krvolocnih sinova kakvi su hrvati (vidite li te krvozedne vojnike, dolaze da prerezu grkljane nasim sinovima i prijateljima)
ipak sam cijeli dobitak od ovogodišnjeg mundijala stavio na 2-1, ostavio sam samo 10€ da mi se računa da sam bio u plusu. AJMO HRVATI U PRVOM A FRANCUZI U DRUGOM POLUVREMENU!
Šta se smeješ debilu.
Boh je jedini provalio suštinu.
Ti ga zoves kolegom daunko zato te prcaju ljudi
Jao brate..
dosta se prca na vukajliji
Covek je regionalni direktor Zlatiborca, pise lepo na netu, ali sam bio ubedjen da je tehnolog.
Kladio sam se celo prvenstvo i dinara nisam uzeo.
Teorijom velikih brojeva moraće i mene da ukenja.
X-1&3+
Kvota 12.
Mada po kladionici, najrralniji rezultat je 1:0 ili 0:0.
No svejedno. Crvena se stavlja na ono gore jebes ga.
Što bi Tilmo rekao danas je lepo biti Hrvat
kazu francuska himna nasilna.
nije.
pisana je upravo protiv pasjih krvolocnih sinova kakvi su hrvati (vidite li te krvozedne vojnike, dolaze da prerezu grkljane nasim sinovima i prijateljima)
AUX ARMES CITOYENS
FORMEZ VOS BATAILLONS
Neka se ponovi 98'
Neka se ponovi Tiram
SMRT SVIM HRVATIMA
Takoe!
Stara Srbija,Mrak ili Biser thilmo nislijo koja od ove tri valja
decko, mene pitaj to
mrak od pobrojanih najbolji. stara srbija je fenserica gde dolaze pevaci i ostale spodobe. biser je ispodprosecan po hrani ali i dalje trve po provodu
nislijska mehana u mom srcu
brka jelasnica
mali podrum
galiju izbegavaj jer su konobari smrdljivi olos
SMRT HRVATIMA
Čemu mržnja prijatelji?
djokovic za hrvate, hrvati za djokovica...prosto divno.da se vise ne delimo.bitno je ko je kakav covek.
zahvaljujem dominice
ipak sam cijeli dobitak od ovogodišnjeg mundijala stavio na 2-1, ostavio sam samo 10€ da mi se računa da sam bio u plusu. AJMO HRVATI U PRVOM A FRANCUZI U DRUGOM POLUVREMENU!
Formirajmo bataljone
Biser zaobilazi u sirokom luku, hrana i usluga očaj. I u staroj srbiji je hrana prosek ali ako ti je do fenserice onda tamo.
A mrak ima ubedljivo najbolju hranu al je kladicna kafana.
Jao pogle sta dele u mocartu kad uplatis tiket. Ispod je drugi strip mister no. <3
https://s8.postimg.cc/4u7omow11/20180715_111942.jpg
Tri komada su ustvari. Eto, sad mogu da se zakunem da sam dobio nesto u kladionici. Xd
https://s8.postimg.cc/trb23mutf/20180715_113928.jpg