Светско првенство у фудбалу - ЗАБРАЊЕНО ЗА ПСЕ И СРБЕ (трећа срећа)

1. Somerzbi hahaha

2. Brije se picka vidim

3. Nije moje bre, to žena pije. Xd

4. Čekaj, odvajaš li se ti ikad od te žene, zajedno ste u igraonici, zajedno ste u kladionici, ne da ti da se osamostališ, edipovac, a?

5. Zatukao bih se budakom kad bih ženu uveo u kladionicu.

6. Dvoumim se dal da ga prcam ili da vam kazem da ovo nije kladionica nego dnevna soba

7. Malo ko zna da Tilmova žena baš prati i voli fudbal i da joj je uleteo sa pričom
    - E ćao ja sam Tilmo, Mažić i ja smo kolege
    - Tvoja sam
    Ostavite ga zato na miru jbg

8. Pseto zna kako tilmu izgleda sto u dnevnoj sobi. Mogu da se kladim da zna i kako mu žena izgleda. Nije da je sumnjivo al Tilmo brate...

9. Pseto je srpski džon teri xd

10. Pa znam i kako mu zena izgleda al ne volim sprdnju te vrste

Slikao je retard dnevnu sobu vise puta nesto se hvalio i onomad kad je pokazivao kabl od tv-a kako mu bleji glupavo(kupio tv pa kao jao vidi kabl)

11. ne zajebajte ja non stop ženu šaljem da mi uplati tikete pa neću valjda ja da idem

12. Na koga igrate danas momci?

13. Dok mi ne zna spavacu sobu odlicno je. Xd

14. Ja sam igrao X-1&3+.

12 kvota.

15. ovaj belosvitac je ili bombaš ili zapata nema trećeg sad se nešto kao pravi blesav vidjećete kad počne sa spemom

16. Jaoj nece valjda da spemuje sta cemo onda kuku majko

17. treba ga banovati na vrijeme

18. СМРТ ХРВАТИМА

MORT AUX CROATES

19. bicje hladan tus hrvatima

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.