Светско првенство у фудбалу - ЗАБРАЊЕНО ЗА ПСЕ И СРБЕ (трећа срећа)

1. Belgija ipak
    Da da Bog da im Brazil piša u usta

2. bombas
    jel morate da budete tolika govna i navijate za Belgiju, igrao sam na Japan, malo podrske, vama ni u dzep ni iz dzepa

Imam 50€ na Belgiji da osvaja prvenstvo, šta je?

3. ovo tačno ima da bude kako je krenulo u neku ruku ponavljanje 98 kad su prva tri mesta bili Francuska-Brazil-Hrvatska sad će samo Hrvatska da se rotira sa Brazilom ili Francuskom hahahaha

4. Francuska - Hrvatska finale. Sig

5. Nemam favorite više stvarno, tako da boli me kurac, ajd neka bude da bih voleo da recimo Urugvaj podigne Boginju, najljubaznija ekipa, Argentina eventualno i to samo zbog Dijega Armanda

6. Čisto da vidim da li je uneo paket šampanjca da ispoliva po tribinama iz lože ako uzmu

7. Možda jesi sportista, ali svakako nemaš sportski duh, bošnjo

8. Zato ima Argentina, kepecu.

9. i to samo zbog Dijega Armanda Ramadone

10. pare da skupite izmedju sebe dostavicu skrill adresu, boli me kurac

11. Haha koja je kvota?

12. Ljubazan fudbal ce se igrati danas prolaze svedjani i kolumbijci.

13. бразил белгија лелеее

14. i dalje ne mogu da verujem kakva kurčina na jednoj strani kostura, dobro aj zbog toga Hrvata na ovoj strani, i ako danas prođe Kolumbija i dajem neke šanse da u finalu (ko god sa ove druge strane bio) ne ugazi protivnika sa 3+:0

15. Ko li ce vas danas oduciti od kladjenja

16. Kostur je napravljen da Argentina, Njemačka i Španija budu na drugoj strani i vjerovatno u polufinalu. To što su oni zajebali nije do organizatora.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.