Светско првенство у фудбалу - ЗАБРАЊЕНО ЗА ПСЕ И СРБЕ (трећа срећа)

1. Nisam rekao da je do organizatora, čak nisam uopšte pominjao do koga je, samo sam rekao da je pa eto igrom slučaja ispalo da je cela jedna strana kostura blagi očaj

2. Odlican kostur. Osim sto fali jedna ekipa i pomesani parovi osmine finala.

3. Osvojice ovo smrdjlivi brazil nekako na kraju. Voleo bi Francuzi da uzmu.

4. i dalje ne mogu da verujem kakva kurčina na jednoj strani kostura, dobro aj zbog toga Hrvata na ovoj strani, i ako danas prođe Kolumbija i dajem neke šanse da u finalu (ko god sa ove druge strane bio) ne ugazi protivnika sa 3+:0

Mislim da bi Urugvaj svakoga sa druge strane žreba dobio, ali da nikoga ne bi ugazio, jbg, zbog stila koji furaju.

5. mislim da je ovo prvo prvenstvo na kom su najzad svi ukapirali da ne jedu govna oko engleza i ne misli se da su nesto bolji od svih ostalih i ne ocekuje se nesto od njih.
    bila bi fora da osvoje :)

6. Osvojiće let za London koliko danas

7. pazi, rusi i hrvati prosli u cetvrtfinale i tu rusi zavrsavaju jer im je dosta. englezi danas pobede jedva kolumbiju, onda svajcarska svedska isto govno igraju ko englezi samo lose, njih pobede isto 1:0 iz 2 sanse (ili useru 5:0, nema sredine), doguraju do polufinala gde ce hrvati da useru gace i onda se u finalu naloze i naguze francusku... od cetvrtfinala ponekad kad nema neko bas mnogo dobar, bude onom ko vise hoce, ili ima duzu klupu prosecnih igraca sto mogu da trce bez da umru do 50. minuta.

8. osim ako rusi ne pobede hrvate, onda rusi idu u finale

9. mozda i osvoje. ruski trener izgleda kao neko ko bi slao igrace u gulag nakon sto promase gol, a zna se da rusi najbolje performanse imaju kad ih neko bije.

https://images.newsx.com/wp-content/uploads/2017/11/Doping-officers-constantly-monitor-Russian-footballers-says-coach-644x362.jpg

plus igra se u rusiji, a istorija kaze da je to dosta zajebano za nemce i ostale. jedino im ne ide na ruku sto se prvenstvo zavrsava pre zime.

10. oće li ko reć ovome celtu da ne lupa jebene gluposti ili moram ja?!?

11. za ruse jedem govna, za engleze ne

12. jel navijas i ti za svajcarsku posto ima siptara u timu a ti ih bese volis, ili sam samo ja izrod sto prodao veru za veceru?

13. Paninaro se bar prodao iz principa, ti si doslovno za šaku franaka

14. Od prve postave,cela tri svajcarca.

15. od svajcarske cela tri svajcarca jbg. oko 50% stranaca, po gradovima vise, samo sirotinja igra fudbal, a to nekad bili italijani, pa nasi, pa sad stasali siptari pa ce jebem li ga ko sledeci, portugalci i tako to.

16. ako im pogledas i tenisere i teniserke, i to, svaki peti ima svajcarsko prezime, i to racunam i francuska/italijanska
    svi sportovi su im takvi, bar ne daju samo pasos da igra crnac ko crnogorci i makedonci nego stvarno zive ovde ljudi

17. Nikad dosadnije utakmice

18. па кад шиптарија зна да игра само против Србије

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.