Fantasy Vukajlija Premier Liga - Sezona 9
  • L@ki

Добар тим, за садашње стандарде.

А види га брат наш Митрогол, два гола и асистенција. Још онај себични Шурле само пуцао у гол а могао бар још 3, 4 пута да гађа Митрогола у главу.

• М♦

https://i.imgur.com/MII3g3j.png

op op evo i bonusa nekih, 72 boda ukupno. Dobar tim ali kostao me divljakuse jbg. Laki koja je tvoja cenjena ekipa? vidim da je vecina ljudi sa vrha tabela popusila ovo kolo

• L@ki

Обилић

• P

God bless Harry Kane <3

• M

Prva sezona u kojoj sam odlučio da nema igrača Junajteda u mom timu, čuvajte se neću tako lako predati prvo mesto

• L@ki

Нема, чим сам одиграо дивљакушу одмах пад.

• Eufrat

pa ja neću preći 30 ovo kolo jbt

• М♦

Lagano se penjem na lestvici

• L@ki

Капитен Хазар скоро има поена скоро као цео мој тим.

• Стеван

https://vukajlija.com/forum/teme/73196-fantasy-vukajlija-premier-liga-sezona-9?strana=4#post_3900420

Ne zovem se Stevan, debilčino, koga sve danas puštaju na forum bez poznavanja osnova Vukajlije.

Čitaj slovo po slovo: S T E C A N

• Стеван

Već tri kola igram sa najseljačkijom varijantom, kupio i Salaha i Kejna i Aguera (a i Alonsa). I tek se u ovom kolu donekle isplatilo. Pre toga raspad, još je lik iz druge privatne lige imao prošle nedelje skoro 110 bodova, sa Lukakuom i Mitrom... Usro nas.

• М♦

Ja sam usao u top 300 u nemackoj. Podsecam vas da ta zemlja ima 83 miliona stanovnika.

• Фејзбукманијак

Људи мене ме занима докле ће да буде овако ретардиран систем да не ради ауто измене са најгорим ликовима него само онима који нису играли меч? И да ли може некако да се у сред кола кад се заврши дан раде измене као на светском или мора коло цело да се заврши јер ми није први пут да ми се дешава ово

https://www.dodaj.rs/images/CCB57666-38C4-4CD7-8987-68A2D31B1620.png

Као што видите вилсон на клупи 14 поена а ова два проклетника курчину у игри

Како да искористим максимални потенцијалллл какооооо

• ShteffNK

Dajte taj kod da se i ja uclanim, ja sam poceo od drugog kola tek, prvi fantazi do sad

• ПАНЋЕРА

kako ono bese za tripl kapitena, da se koristi kad su ova dupla kola?
    Moze li neko detaljnije da objasni, kontao sam na azara da stavim sad protiv fulama i vulfsa, pod uslovom da ce racunati u oba kola? Ili sam se ja to nesto zaneo?

• М♦

Juce imao mahreza i sanea (igrao free hit) ispusili i jedan i drugi, danas sterlinga i bernarda silvu, oni puse a ova dvojica trpaju. E moj pepe

• Anarchyst

Gusto u h2h sreca pa sam ostavio cipove za ova zadnja kola

• L@ki

Задња два кола дечаци, полуфинале у Х2Х

Ацакг - Семир
    Дебилко и Моронко - Антинародни елемент (??)

У класику пфцбара са 54 поена предности држи перво место за сад.

• L@ki

Фантазери фантазери, ко вас не зна...

Крај. У класику пфцбара завршио на првом месту са 58 бодова више од Неа. Честитке.
    У Х2Х финалу Антинародни Елементи (за кога још не знам ко је овде, јави се момек) је славио против АцеКГ са свега 8 поена разлике. Честитке и овом незнаном јуноши.
    Овим јуношама су ово уједно прве титуле у ФПЛ натецањима.

До августа, досвиданиа.