Čao, Mona :)
pa dobro pedja valjda si ga zasluzio...???:)))
ama ne idem ja vid sto me tera:(((
Evo i mene! ;-) Da se zapljunem pa odoh...
:glup je ponekad, sporo kapira: :)))
Ček, ček, sinak, de ćeš ti tako brzo... a opravdanje za prethodne dane :)))
Vala jest...
Pod kojim si ti to, sinak, embargom, kad te nigde nema... mora da si gadno zasrao :)
лаку ноћ :)
Vidi ovu smaračicu, majke ti :))) Flooooooooooo :)
cao nikola,nisam imala prilike da ti kazem da mi je drago sto si ozdravio i sto si opet ovde sa nama:)
pedja jel treba da krenem?:)
ти то мени? О.о
Ni pod tačkom razno da nisi pomislila na to, jedva te nadjoh ovde, a ti oćeš da begaš :)))
:))) Па кад си ћорав и не видиш.. ајде добро.. ћорави смо :) ;)
Pusti Predraže, bila mi godišnjica braka a i žena mi na bolovanju...Pa sam se posvetio njoj...Videćeš kako je to kad se jednog dana oženiš...;-)
Pa ja šta ću, kad sam bio mali i nisam hteo da nosim naočare ko druga deca, pa sam oćoravio :)))
pitam...da saznam nesto:)))
Izvini, Nidžo, ja se šalim, a nemam pojma o nekim stvarima... htedoh reći nisam te video dugo, pa da znam treba li da brinem :)
сејм хир :)
Pitaj, mona :)))
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Kurir · 20. Februar 2011.
Čao, Mona :)
pa dobro pedja valjda si ga zasluzio...???:)))
ama ne idem ja vid sto me tera:(((
Evo i mene! ;-) Da se zapljunem pa odoh...
:glup je ponekad, sporo kapira: :)))
Ček, ček, sinak, de ćeš ti tako brzo... a opravdanje za prethodne dane :)))
Vala jest...
Pod kojim si ti to, sinak, embargom, kad te nigde nema... mora da si gadno zasrao :)
лаку ноћ :)
Vidi ovu smaračicu, majke ti :)))
Flooooooooooo :)
cao nikola,nisam imala prilike da ti kazem da mi je drago sto si ozdravio i sto si opet ovde sa nama:)
pedja jel treba da krenem?:)
ти то мени? О.о
Ni pod tačkom razno da nisi pomislila na to, jedva te nadjoh ovde, a ti oćeš da begaš :)))
:))) Па кад си ћорав и не видиш..
ајде добро.. ћорави смо :) ;)
Pusti Predraže, bila mi godišnjica braka a i žena mi na bolovanju...Pa sam se posvetio njoj...Videćeš kako je to kad se jednog dana oženiš...;-)
Pa ja šta ću, kad sam bio mali i nisam hteo da nosim naočare ko druga deca, pa sam oćoravio :)))
pitam...da saznam nesto:)))
Izvini, Nidžo, ja se šalim, a nemam pojma o nekim stvarima... htedoh reći nisam te video dugo, pa da znam treba li da brinem :)
сејм хир :)
Pitaj, mona :)))