Kosovo sveta srpska zemlja

1. Plidu o cemu ti pricas? Sta si postigao ti druze?

2. Lepo je učiti o svojoj istoriji ali ne izmišljati i veličati je, jer je mizerna.

3. Daleko da je mizerna, a velicanje je nekako prirodno da postoji

4. Uspeh nije samo novac Plidu, pogresne su ti vrednosti

5. Postigao sam duševni mir. Ne grizem se kad čujem da neko vozi tuareg i da ima stan u mom rodnom gradu.

6. Ne ne,materijalno sta si postigao, posto se za to hvatas cesto. Licno ti, ne tata ili mama

7. treba biti realan i objektivan a ovde toga nema, ovde ljudi imaju kompleks malih i nebitnih pa onda pokusavaju da se prikazu kao bitni

8. Što brt da se veliča kad je sasvim prosečna za srednjovekvne okvire? Pun mi kurac likova koji su tetovirali Dušana na sisi, a nemaju pojma ni u kom veku je živeo. Jednom mi je jedan lik pričao kako je on najveći Srbin i kako je on osvojio i Bugarsku i Rumuniju.

9. Realno i objektivno:kosovo je otislo, uskoro ce i sandzak i okolina kosova. Za nekih 20 godina, mozda pre.

10. Beograd je uvek bio multikulturalna sredina ali ove generacije 95-00 u fazonu Sergio Tachini mnogo sam bre zajeban Don Eladio - će da sjebu te vrednosti i postat će baš zatucana masa kojom će svaka naredna generacija političara vešto manipulisat i poslati ih fazon na Maltu da se bore dole. Glupa rulja u suštini.

11. mislio sam na ove patriote koji misle da je srbija neka sila ili nesto..to je komplex malih.

12. Kad si indolentan po pitanju ovakvih stvari, ti faktički nisi poražen, nego si se uzdigao iz bedastoće jebene kakvom zrače tvoji sugrađani. Ne gori mi pod nogama? Daj da radim na sebi i na boljem sutra za sebe i svoju porodicu. To je suština, kukanje nad zlom sudbinom je uzaludno.

13. Plidu sto ne odgovoris na pitanje? Evo umesto tebe cu. Postigao si to da ti mama i tata sve placaju, dok ceskas muda u becu i pravis se retard ovde na forumu. Prozivas ljude kako su nesposobni jer ne mogu sa 300 jura mesecno da voze auto od 25k evra. Doci ovde na 2 godine i razuveri nas sve kolektivno kako moze da se uspe lagano. Pocetni kapital 0,mozes kod mene prva 3 meseca da blejis ne placeno

14. Pa vi jos kenjate hahaha

15. Dajte sazeto sta ste ustanovili da se svadjamo malo

16. Iznajmljivanje stana ispod 100 evra neces naci ni u Batajnici

17. Cisto da dodam na ono, "zive sa roditeljima"

18. Pa da labo i to je zastupljeno i kod Bosanaca, Hrvata, Makedonaca, Crnogoraca.. a sve bednije od bednijeg, a tripuju neku relevantnost u svetu

19. jugoslavija jeste bila neko i nesto a ovako pojedinacno smo svi go kurac sto se tice bitnosti, a ustvari i ne moramo da budemo bitni a ljudi pate za time.ima malih zemalja u kojima je vrh

20. Odi sad na Kosovo, samo se predstavi srpskim imenom, pricaj glasno koristeci "bre" i slicne stvari, pa cemo viditi kako ces se provesti

Ne znam ko je ovo napisao al sere jako bas

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.