Kosovo sveta srpska zemlja

1. Bosanci bi vam branili Kosovo jel vidite vi ovo hahaha

2. Kakva gamad je ta omladina dole, hvala kurčevoj sudbi pa ne odrastam dole.

могао си још једном да напишеш доле дебељко гастарбајтерски

velikiblek
    Plidu jedan od onih gastosa na omv pumpi sto ih vidjas leti nabijeni na parking u autu od 20k evra jede sendvic poneo od kuce skup na pumpi :DD

ХД

3. Ima li rasvete u han pijesku buahahha

4. Upravo su ovi stavovi Srba, cekamo i bice bolje i ma uletimo mi sa tenkovima pocistimo kad mi imamo ledja kao oni sad, upravo ti stavovi su krivi sto se raspada drzava i svi normalni pale odavde ili su zapalili. Ovi sto vole zemlju pa ostaju su ili picke koje su u fazonu ajde da cekamo i plaky, ili kao ovi drugi nerealni i nesvesni granica svojih mogucnosti.

Stvorite sebi zivote umesto sto se u raspaloj drzavi hvatate za istoriju jer nista drugo nemate

5. Brt ja ne razumem šta se pališ... Pričamo hipotetički šta bi bilo kad bi bilo. Spominjali su likovi i šta bi bilo da Šipci prihvate da budu ponovo deo Srbije, a ne verujem da bilo ko ovde misli da je to realno. Kao da je pišemo na temu "šta biste radili da imate milijardu evra". Jbg znaš da nećeš nikad da imaš te pare ali šta te boli, pišeš šta bi radio da imaš.

Ovo je suština cijele priče. Mislim da niko ovde nije toliko malouman da misli da se on lično pita nešto i da može uticati na situaciju sa Kosovom. Cijela priča je hipotetička. Naravno da nas jebe Vučić, odnosno velike sile preko njega, i biće šta oni odluče, a za vas mi nije jasno da li namjerno potpaljujete ovde ili ste pukli načisto?

6. Evo gamby vam je realno rekao. Srbi se uvate za Kosovo ko Rumuni za Moldaviju. Ono fazon imaš x puta veću teritoriju pod sobom i kao taj dio koji nemaš će biti krucijalan za opstanak države. Okej trepča rudnik, srpska zemlja ha hu dža bu ali ste se isprimali ko da ste ono san marino ako nam ovo uzmu gotovi smo, postaćemo Kurdi bez zemlje ili ko cigani lutati po Evropi. Daj bre, ulazite u Vojvodinu više nego što kenjate oko jednog rudnika

7. Pa Kosovo je vrijednije od Vojvodine ako cemo u detalje. To što ga mi ne znamo iskoristiti je druga priča. Al jebo to, radi se o tome da je ovo bukvalno tema o Kosovu, ako smatraš da je Kosovo nebitno, zašto uopšte diskutuješ i pišeš na ovoj temi? A što se tiče opstanka države, ova država je u kurcu i sa Kosovom i bez njega, ne misli niko ovde da će nam procvjetati ruže ako vratimo Kosovo

8. Bolje se okrenite nama dijasporcima, nego Kosovu. Koliko samo novca uplovi u Srbiju godišnje iz dijaspore, 40% stanovništva (lupam al verujem da je procenat i veći) na ovaj ili onaj način zavisi od dijaspore. Ode sin da šljaka za neku finu kintu, šalje mesečno roditeljima stočarima i ovi imaju da ne brinu za račune svaki mesec. Koliko je takvih porodica na selima a o gradskim parazitima tek da ne govorimo. Imaš lobanja 30 godina nabrao ništa ne radi čeka da brat pošalje sa skele. A od Kosova imate samo idealnu priliku za napunite džepove stranim eksploatatorima i ovim domacim za po koji stančić.

9. Da brt, baš od dijaspore treba da se očekuje nešto. Sloj ljudi koji ne zna da se potpiše, pa prešo u neku Švapsku gde za fizikalisanje dobijaju platicu s kojom imaju taman toliko da prežive mesec. Jure da tamo osnuju porodicu i da im se deca rode preko da se ne bi sutra dan jebavala ovde. Slaće roditeljima po pedeset evra od plate dok su živi, a kad oni pocrkaju dolaziće ovamo jednom u deset godina. Znaš kako će posle tek njihovoj deci da se jebe za Srbiju.

10. Ne samo to, pročitao sam prije negde da od dijaspore dobijamo više para kao država nego od izvoza i svih ostalih pizdarija koje u normalnim državama donose zaradu. Što se mene lično tiče, ja radim na tome da odem preko i da se nikad ne vratim, Kosovo, Vojvodina i sve ostalo neće uticati na moj život ni najmanje ako sve bude išlo kako treba. Nisam patriJota u tom nekom smislu, jesam ponosan na bogatu istoriju, kulturu i tradiciju srpskog naroda, ali isto tako odgovorno tvrdim da danas, jednom Srbinu niko neće ni pomisliti ni učiniti veće zlo od drugog Srbina. U kurcu smo totalnom, i moj patriotizam se završava na ovakvim hipotetičkim temama. Ali kad već jesmo na takvoj temi, naravno da ću iznijeti svoje mišljenje šta bi bilo najbolje za Srbiju i Srbe po pitanju Kosova, za to je tema i napravljena...

11. kom normalnom se jebe za srb.kakva bogata istorija, bogata zbog ratovanja?jaka stvar, to sto smo bili pod turcima 500god nije za hvalu.ne znam sto se misli da imamo kao neku istoriju.tako loze ovaj narod.grci imaju istoriju, italijani,kinezi itd sta mi koji kurac

12. Imamo jebiga, nemamo baš ko Grci, ali dovoljno ti je Nemanjiće da pogledaš (ne seriju), a gde je ostalo. Još postoje one neke priče i dokazi da nismo došli ovde u 7 vijeku nego da smo oduvijek bili tu itd. a s obzirom da se falsifikuje istorija od prije 20-30 godina, vrlo lako moguće. S obzirom da smo bijeda od države, imamo i bogatu istoriju i dosta uspješnih ljudi...

13. Kurac od istorije imamo. Došli smo u sedmom veku i nikad ništa značajno nismo uradili. Šta su to ti Nemanjić toliko uradili da se slaže priča kako su oni fenomen u Evropi?

14. Brate kako da nastavim da diskutujem sa tobom kad mislis da 'mozda tu ima nesto' u dereticevskoj spiki :)

15. Još postoje one neke priče i dokazi da nismo došli ovde u 7 vijeku nego da smo oduvijek bili tu itd. a s obzirom da se falsifikuje istorija od prije 20-30 godina, vrlo lako moguće.

Srpske teorije zavera trebaju svoj pravac i pod okrilje toga da podvedemo i one teorije kako su germani i vikinzi srbi, pa onda mozemo dalje kako se ta ublehaska spika siri da pocnemo i zute i crnce da uvrstimo u srbe, doduse malo razlicitije od ali to je zbog klime i podneblja hahah smehota

16. Drugim recima dosli smo u srednjem veku i smrdeli kao i ostale srednjovekovne drzave

Po mom misljenju ne treba se ponositi istorijom nego trenutnim uspehom, makar proporcionalno mnogo vise na ovo drugo, sto mi jelte nemamo. Sta ja ili ti imamo koji kurac od toga da li je Dusan bio dobar osvajac? Nista.

17. Ponosenje istorijom je slicno kao ponosenje djovakom, tudje uspehe pripisujes sebi jer nemas iste. Kao jeste da nas jebe amer ali jedna srpska taraba viljuskom boc

18. da bas se uci svuda u svetu o nemanjicima svaki udzbenik iz istorije ima lekciju o njima.nebitni su totalno

19. Upravo tako, ovde mnoge al mnoge glave nemaju ništa za dičiti se. Baš mnogo neuspešne glave koje pene kada čuju da neki Srbin kilometrima daleko, vozi neka kola od cirka 25k eura. E sve dok nam je to boljka, nema nama napretka.

20. Najbolje da prestanemo da ucimo istoriju Srba, pa da kroz 2 3 generacije lagano nestanemo

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.