Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
uz pomoc nola svi su culi za srb/sve vristi od kompleksa
Izvini firex nisam video
Pa ne prozivam ja na materijalno nego ne mogu uvazavati nekog multichipa iz han pijeska seljacinu koja zraci bedastocom jednako kao nekoga ko ima pametno razmisljanje. Nije sramota biti beda, sramota je zračiti njome. Šta očekivati od seljačine iz neke šume nego da će svoje krajnje irelevantno mišljenje širiti, a to ne volim. Izdigni se iz bedastoce i onda se oglasi. Kad si niko i nista, nebitan si zato ne truj. To je poenta.
A zasto da budemo bitni? Sta fali nekim japanima(osim sto su prsotine), svedskama, norveskama, svakcarskama, kanadama itd itd? Nisu bitni uopste al im zvizde jaja gledaju ljudi svoja posla
Evo npr bolimekurac da li gamby zivi u rupcagi nekoj sve dok je ovako mudar. A za multichipa da fazon konstruise spaceshuttle, bio bi mali nebitnjakovic otrovni. U tome je poenta.
Zato sto je neko iz neke vukojebine noje relvantan. Pa pigledaj odakle je 90 posto srpskih naucnika( i to mislim na velike naucnike, koji su svet unapredili nekoliko desetina/stotina godina) doslo. A to za sirotinju mi je teska glupost, izadji iz bede pa ces biti relevantan hahahahaha
Pa ti si kao relevantan, ja sam kao relevantan. Svi smo mi kolektivno kurac u boji i nista vise, tako da opusteno.
https://s8.postimg.cc/kftlqyrlh/38860186_441822886311040_5049065924275994624_o.png
ovaj bi da bude kralj lol
Pa druze sagledaj ovako situaciju. Ja iz austrije bih savetovao da se omladina ne tera u smrt i rat. A multichip iz Rs-a vam preporučuje rat. Ni ja ni multichip necemo biti na frontu, ko vam bolje misli?
:poziva se na intelekt i zdrav razum pa podeli ljude na pametne i nepametne na osnovu geografije:
Ne sto je iz vukojebine, nego sto je otrovnjak koji ti kaze ajde ti skoči prvi sa ove litice od 250 metara na glavu pa cu ja. Ti pogines a on ne skoci. On je taj tip. On radi to
Jedna generacija izginulih nije nista u odnosu na dobitkkoje bi srbija dobila. Ne vidim problem nikakav da poginem za najblize
Rusi su bre bez puske trcali na svabe, poginulo ih je preko 20 milki. Ali pogledaj rusiju danas. Nije li to vredna zrtva, pa cak i iz ugla pojedinca
Fino ste se raspisali ovde, šteta samo što sve jedno te isto. Pitanja se postavljaju sledeća:
1. Oće li Vučko ići na referendum priču ili će probati zaobilaznim putem da prizna nezavisnost Kosova?
2. Kako biste vi reagovali na prvo ili drugo? Šta mislite da može da se desi?
3. Da li je narodu ovde već toliko ispran mozak da glasa "da" na referendumu?
4. Oće li biti sranja (demonstracija, pobuna, rata pu pu)?
kad vidim kakvi se pajseri junace i pricaju da su spremni ako zatreba-coveku bolje odma sam da se ubije kad ima takve saborce.;
Tvoj zivot je dragoceniji od icega sto dolazi posle tebe. Tvoji preci su mrtvi ne osecaju nista kapiras? Boli ih kurac za kosovo jer su sada kruzenjem materije u prirodi mozda neko drvo u Islamabadu.
Prof:
1. Da, referendum
2. Kao i uvek, uradio bih sta mogu
3. Glasace da ali ne zbog ispranog mozga
4. Bice tri dana kenjanja i statusa na tviteru/necemu drugom
Ajde plidu ne seri sad vezujes intelekt i mesto rodjenja svi vi liberalni ste u stvari najvece konzerve jer okrecete krug majmune
To brate, boli me kurac sto ce neko da se ponosi mnome kad sam mrtav, jebe mi se da ratujem da bi drugima bilo dobro, ili znajuci Srbe, da im svejedno bude sranje
jel mi moramo da priznamo kosovo?ne znam sto se vise prica o priznavanju kosova kad ima jos zemalja koji ga nisu priznali pa ih niko ne tera
Ja sam kao nacionalista, rasista i sovinista 23,7 puta liberalniji od liberala. Toliko su glupi da pokusajem apsolutnih prava za jednu jedinku direktno diskriminisu drugih 7
bolje je hrabro pobeci nego kukavicki poginuti