Kosovo sveta srpska zemlja

1. 1. Referendum. To mu je sigurica. Sredice glasove i imace garanciju kad ga pitaju zasto ste prodali Kosovo: "Ja sam samo sluga Sprskog naroda" Ili taj neki kurac, znate njegov stil
    2 Da saznam da je neko zaokruzio da,izlomio bih ga priborom sa posla
    3 Ne, narod je uplasen i izjeban. Za 20e ce zakruzivati da(pogledaj prethodne izbore)
    4 Nece biti ako Picousti bude pametan i ide na referendum. Ako je slucajno psihicki prso i ide na foru, najebao je. Iskreno, prosle godine kad su bile "pobune" skupilo se 100 000 ljudi i jos je sve bilo "legit" : "Narod je zaokruzio Vucica", "trebalo je na izbore da izadjete" itd.
    Ako prizna Kosovo na foru, nema komesanja izmedju naroda, da krive jedni druge, vec ce krivac biti iskljucivo vlast. A tad su ga najebali barabar 5 oktobar. Izaci ce na ulice ceo Beograd, jer kosovo je jedino pitanje oko cega se vecina slaze.

2. Toliko su glupi da pokusajem apsolutnih prava za jednu jedinku direktno diskriminisu drugih 7

Potpis na ovo. Ja kažem uvek "mi siroti, mali, beli heteroseksualci", najugaženija kategorija ikad!

3. Mislim,ovo za referendum mozda gresim, ali mi je najlogicnije i + je cista sigurica. Malo ce botovi da pojebu narod medjusobno, malo propaganda i cao zdravo
    Barem bih tako ja isao da treba da zajebem Kosovo

4. Prevelik je rizik referendum, firex...zna Vucko da narod zna da mu zamazuje oči i kontrolise medije. Tih 50% koji ne izlaze na redovne izbore (jer nemaju za koga da glasaju) i zbog kojih je Vucko zapravo na vlasti, su prejaka ruka u poker partiji koju ovaj od prvog dana igra, nema on ni ulog za to a sve blefove je iskoristio. Ja mislim da dakle ne sme referendum, ići će na neki potpis, Rambuje 2, šaznam.

5. Nene, na referendumu ce da skrnja glasove. Zaboravio si skoro milion mrtvih stanovnika koji glasaju. Ima tako da zasere glasove da bude rang 54-60 odsto. Preko toga je nerealno i sumnjivo

6. Kapiram da nema muda na foru neku da radi, nije lud. Ili je mozda bolest dostigla vrhunac i misli da je nepobediv

7. Ili je mozda bolest dostigla vrhunac i misli da je nepobediv

Ključno, rekao bih. Saznaćemo.

8. Pa dobro, sad polaku mesec dva pripremaju narod. Zanimljivo lazu, barem ono sto sam gledao na rts posle zreba. A ovaj Vulin najjaci lik ubedljivo. Daje odgivor na jedno pitanje,u drugom vec samog sebe negira.
    T
    U
    G
    A

9. ma on ce da obavi sta treba i da zapali iz zemlje

10. Zapalice kurac. Covek je psihopata,istripovace se da je uspeo sa Kosovom i da je neunistiv. Iskreno bilo bi simbolicno da za mesec dana uletimo u skulstinu i polupamo picke pickama

11. Od podele i dogovora nema ništa, nego opet ima da bude rat, i ćao.
    Ali ovaj put će da bude relativno dobro za nas, ostali će da najebu daleko više, prvenstveno šiptari i muslimani u bosni.
    Bakir će da završi u Gvantanamu i ima da ga voterborduju svinjskim urinom, sto kao vodeci islamista i sponzor terorizma ilodavno zasluzuje.

Sanjao sam da sam na BVP-u, oslobodili smo Pristinu i vozimo se onako kulturno, pucamo rafale po izlozima, piči Ceca na razglasu "Neodoljiv, neumoljiv" , i onda se naglo prekida i krece onaj mahmut orhan "MANDEEEEJ!" , i ovi moji pocinju da djuskaju, a ja tražim ko je pustio turcina da ga roknem odma.

Tako da, pobedjujemo.

12. па упаднимо већ једном шта се чека

13. Trenutno se vrse pripremne radnje za njihovo samoubijanje. Oni sve nade polazu u Trampov impicment, a za njega su kosovo i bosna klintonova govna koja treba pocistiti. A od impicmenta nema skoro sigurno nista, tako da se sve menja, ceo svet ce izgledati drugacije.

Najsmesnije od svega ce biti sa Wafen SS baltickim zemljama, ahahaha, kad im bude rekao "Slusajte, jebiga, dosta kosta ovo sto vas branimo od Rusa, morate to nekako da nadoknatite, inace mi odosmo, ne znam ja..."
    Guzu ce morati da daju, na suvo.
    A loze siptare da daju izjave o ratu, oni su faktor, nema sa njima zajebancije, turiraju ih, a onda ce ih ostaviti na vetrometini, a vucic samo onako tunjavo i pomirljivo klima , i ponavlja da je za mir i kompromis, i dogovor... Trajace to jos neko solidno vreme, u sustini dok se ne zarati sa Turskom najverovatnije, e onda na talasu toga, plus opsteg antislamskog sentimenta u onome sto bude predstavljala evropa tada, uleteti i uz spoljnu podrsku resiti djuture kosovo, bosnu i ostalo sta ima nereseno.
    Bice jos svasta interesantno.

14. Evo stvar se zahuktava što se tiče antislamizma u nemačkoj:
    https://m.dw.com/sr/kad-ljuti-nemac-pročita-kuran/a-45292428

15. фашизам ће спасити свет

16. Da smo ljudi dogovorili bi se. Ovako pokusavajuci da budemo govna, posledicno bivamo govna.
    Ili hocete na primeru.
    - Ej Siptari. Vi ste govna.
    - Ej Srbi. Vi ste veca govna.
    I tako jedno mesec dana. Posle dva meseca.
    - Jebo te mi Srbi smo govna. Zasto?
    10 godina kasnije.
    - Mama zasto me svi tretiraju kao govna od kada sam smo se doselili u Nemacku?
    - Da li i Albance tretiraju kao govna?
    - Da.
    - Onda je sve u redu sine.

17. siptari da su normalni bi zelei da budu u sastavu srbije.imali bi autonomiju,ne bi mi svejedno smeli tamo da idemo i kada bi hteli,a pricali bi da idemo i smemo.nesto kao ona preseva gde rade sta hoce,a mi ga duvamo.ovo samo veca varijanta.bili bi u skupstini srbije sa nekih 60-70 poslanika i da se uvucemo svetu za nekoliko godina bi dobili mesto premijera i onda bi nas jebali jos vise.verovatno ne smeju to jer hoce jos neko da nas jebe,pa da ostane za sve.a mi volimo da budemo da jebani,tako da je to win win situacija.

18. - Ej Siptari. Vi ste govna.
    - Ej Srbi. Vi ste veca govna.
    I tako jedno mesec dana. Posle dva meseca.
    - Jebo te mi Srbi smo govna. Zasto?
    10 godina kasnije.
    - Mama zasto me svi tretiraju kao govna od kada sam smo se doselili u Nemacku?
    - Da li i Albance tretiraju kao govna?
    - Da.
    - Onda je sve u redu sine.

dobro je ovo

19. Totalno tacno, a onda u srbiji mozes cuti sa svih strana od raznih idiota da nas mrze sto smo pravoslavci, hoce da iskorene pravoslavlje itd... Sto je najgore cuo sam to i od fakultetski obrazovanih osoba

20. Brate kako da nastavim da diskutujem sa tobom kad mislis da 'mozda tu ima nesto' u dereticevskoj spiki :)

Jebo Deretića, nisu ovo one priče da je Isus bio Srbin. Znaš da Rusi zvanično u školama uče da su oni došli odavde? A nemaju oni Deretića, i živo im se jebe za pro srpsku propagandu. Onda ima i ono što je Natanjahu rekao kako su naši narodi prijatelji hiljadama godina itd. a on je ipak malo ozbiljniji političar, nije Vučić pa da lupa ko Maksim po diviziji redovno.

To što Deretić vodi svoju priču do nekih ekstrema i gluposti, ne mora značiti da su sve gluposti. A s obzirom da se čak i ova istorija od prije 20ak godina falsifikuje na našu štetu, iako postoje milioni živih svjedoka, uopšte nije nezamislivo da se to desilo još koji put kroz istoriju.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.