Pitanje autor - odgovor moderator

1. @bomb

Može gejniga samo ako iza toga nije reč "cigan". Ako je "cigan" ispred onda opet može. Hvala.

2. A što se nečija seksualna orijentacija koristi kao uvreda? To ništa a

3. Džonimir
    Manja sramota da se gleda Farma nego da se sa +45 pališ i dalje na raspali Partizan i tripuješ da si intelektualna elita zbog toga. :/

samo se nadaj, hahah

4. @kashof

Uvreda je samo ukoliko uputilac uvrede nije bigot. Hvala.

5. Ma komentari nikada ne treba da se brisu, cak ni kad je vredjanje u pitanju, sta sad. I u strozije vreme pa se to nije radilo, zamisli neko da obrisao cuveni Jogurtov komentar? Ili komentar denmark boja?

6. Džonimir
    Manja sramota da se gleda Farma nego da se sa +45 pališ i dalje na raspali Partizan i tripuješ da si intelektualna elita zbog toga. :/

Lepo receno druze, nema veceg blama od toga

7. u sta si se pretvorio moj gambika da ides okolo i potvrdjujes necije teze, nikakvo misljenje nemas kao vepar

8. To retko kazem da si ti u pravu ne znaci da ne kazem kad zaista mislim da jeste

9. Da se razumemo boli me piša šta odabirate i koga banujete ali ako nameravate da pretvorite komentare u ovo

tike -patike -tebra gde si uzeo tike

-plus brate sleng
    -hvala
    -brate N E V E R A baš sam danas uzeo nove tike +++
    -hvala
    -moja baka ima čukljeve prevelike pa nemože da nosi tike ali ipak tanak plus
    -hvala

onda mi se napušite kurca

10. Ako hoću da nadojim bakija i džonimira kurčinom to ću i da uradim (i oni mene razume se) a ne da mi brišete komentare jebene

11. Bukvalno sve je okej, ali brisanje komentara nikako.

12. prof ima tu ružnu naviku da menja komentare dodaje mod edit, mislim gubi se svrha komentara sa tim

bombas: Prof puši kurac

MOD EDIT: ne pušim, laže kalamunja

bolje brisati nego menjati po meni

13. што је закључана догодило се на вуки тема

14. Potvrđujem meni je lično obrisano 7 definicija koje ne krše nikakva pravila.........DOLE MODERATORI

15. Бан Јана трола љутито мудораторе!

16. @bomb

Prof ne menja komentar nikada, samo doda edit da ne bi oduzimao mesta svojim postom. Malo kurčenje, šta...awwww :*

EDIT: Ljudi, polako ćemo pootvarati sve zakljucane teme, briše se spem na tzv.operativnim temama i onim kataloško/arhivske prirode.

17. umodovani novi ljudi?

svaka cast, vi znate kako cemo svi da se osecamo kad Srbija udje u EU, samo 25 godina unapred :)

18. stvarno sam mislio da kajezen ostavio uplacen hosting i domen i da ce samo da izadje jednog dana domen nije aktivan vise :)

19. Политичка коректност думре.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.