U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ima i tamo gejeva, samo zbog naglaska su tezi za provaliti.xD
Jedini strejt lik sa kojim je Stanija ikad bila u rijalitiju je Kristijan.
па није била са кристијаном кикијем
Kad će da ubace Kristijana da malo tuče stoku i prevrće krevete? Bilo bi zanimljivije
Kad bi Kiki ušao u Zadrugu, to bi diglo rejting strašno. Indirektno bi ovi iz produkcije pokušali da nekim zadacima i sranjima naprave neki kao trougao Vladimir-Stanija-Kiki mada mislim da bi malo ko smeo sa Kristijanom u takvu priču uleteti a posebno ovaj crnogorac, baš je nekako mlak, ne vidim ga u nekim sranjima.
Али Кики је ожењен, али би одбранио своју другарицу Стану :_
Kafo otkljucaj onu cokulinu temu da napisem muji opet da je glup
Nekako mislim da se ni Kristijan sam ne bi upustao u bilo kakve trouglaste price, ne djeluje mi kao neko ko toliko voli tu vrstu drame ili ko je toliko povodljiv
Naduvaj mi jaja, po treći put
Brt napravio si famu oko neke sprdnje sa 10 maraka i cigarama znaci ono gluplji si nego sto sam mislio
Zato što je tema definicija spema a gomila boljih tema su brisane ili otišle na lock. Ako ćemo svi praviti teme kako se kome digne kurac onda nek bude cijela Vukajlija takva, ovako nema smisla. A što se tiče ovog "gluplji si nego sto sam mislio", i prošli put kad si pokušao da me prozivaš, napisao si jedan komentar, nakon mog odgovora si se držao vrtićkih forica i sličnog daunovskog ponašanja, stvarno nemam živaca da opet to prolazim, ako ti toliko treba neko da te izblamira, nađi drugu osobu, mene zaobiđi...
Uuuu druge bolje teme otisle na lok kazes
Pa sta cemo da radimo sad treba nam neki plan nesto
I krizni stab mozda
hahahahahhahah ovaj mujo je nešto najbolje što se desilo sajtu u zadnjih 5 meseci. Lik je predetaljan ko Fender i aktivan ko Bombaš. Ps-u banja sad, ima s kim da se zajebava
A uvek je tu legenda
Sto su raskinuli vlada i stanija?
U parovima svake noci posle 2 pocinje SEKSOVIZIJA. Ucesnici citaju erotske tekstove i simuliraju poze iz kamasutre na sred onog dnevnog boravka.
Jel to istina da se upucam u oko odmah
Edit: upucan u oko
Istina je
pomirili se vlado i stanija