Zadruga 2

1. Soraja je skaljarski klan

2. Za lunom bukvalno da se ne okrenes na ulici da bacis pogled na dupe

3. ja bi lunu olizao celu, volim takve visoke vitke

4. samo imam tu blokadu da seksualno posmatram picku kroz koju je prosla cela postava Radnika iz Surdulice, na kraju krajeva ako nekom ne smeta za par stotina evra eskorti kud i kamo kvalitetniji

Isti "problem" imam.. ma brate starlete su krimosima statusni simbol.. vidi se da niste odrastali na ulici.. i stvarno jbt eskort kurve su mnogo bolje ribe od ovih napumpanih plastikanerki, ne volim ni pirsing/tetovažu da vidim na devojci, a kamoli da ima plastiku u telu

5. ma da mogu da zamislim na kolko si starleta naleteo u zivotu....a o koriscenju eskort dama da i ne govorim, sve to odrastajuci na ulici podignute glave nikad jajara

6. vidi se da niste odrastali na ulici..

Aj ne seri sad bobe, gde si dečko sa ulice jbt hahaha

7. Kako Baneta onog naduvala keva preko telefona ahhahah sramota jebote

8. Jel može meni neko objasniti zašto je Sandra Meduza starleta? Svi znamo da starleta = kurva, al ona je ružna ko kurac, nema sise, nema guzicu, visoka 190 a tanka ko novčanik prosječnog srpskog građanina. Pritom je i glupa ko kurac. Bukvalno svako od nas dnevno vidi milijardu boljih pičaka od nje, na ulici ovako. Zašto je ona sad kao elitna rijaliti kurva i mlati pare, a ove stoput bolje su obične kurve i moraju da se jebu za par desetina evra?

9. Voleo bih da vidim scenu kako nakon jebanja papet master i Soraja leže u krevetu i nakon pola minuta neprijatne tešine, papet master izusti: volim te....

10. ahahh koji blam ovo sovim banetom i kevom jbt bas ne ynam kolko bi morali da mi daju mesecno ya ovakve stvari...sto je najgore keva je u pravu za jedno dva meseca ova ce da bude sa drugim

11. Ajoj mili brate sta se dogodilo!! armin jebo staniju pre ulasku u zadrugu 2 na predrazinjovom brodu, izijem pokusao da ih spreci ali slucajno se sapleo i uhvatio ga rotor turbine pod svoje nazalost!

12. Uhvatio ga rotor turbine od broda Zorana Kalezica

13. minina keva je jebljiva

14. Jeste
    Ako si Lepi Mića

15. ahahah a lepi micja kontam da ga nije ustekao jos od svog poslednjeg hita 90 i neke

16. kakva je cerka od lepog mice, cuo sam da je bas solidna od nekoga

17. E jel se seca neko ko je rekao na vukajliji "ruzan otac pravi lepu kcerku" ? To je istina belosvetska. Dokazano jebeno ljubim ga u kurac ko god je tako pronicljiv ispao

18. Jebem ti nebo u picku da ti jebem

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.