Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Hahha
Pseto besposlicaru
Jel ziv Toma Piculin?
imate li neke nove favorite?
stanija najiskompleksiranije bice, puno zlobe, zavisti i ljubomore, plus ima one cevaste zglobove i bucmasta stopala
čini mi se pezose da samo ti gledaš ovo hah
je l jebo nešto brat moj crnogorski franeta djuro?
Svi gledaju nemoj da se lažemo
A ti kao footfetish-er to primecujes na prvu hahaa kakva bi lizao pezose, ona tanka glatka aa hahaha
Ja stvarno ne gledam. Gledao sam ponekad prije par godina kad su prvi put uveli Zmaja od Šipova, čisto da se smijem budali, a takve budale nije nikad prije bilo u rijalitijima pa ajd reko da bacim pogled kad baš ništa drugo nemam. Ali ove obične prosječne kurve i narkomane da gledam? Ne hvala, imam na hiljade takvih u svom gradu, dosta mi što njih moram gledati....
evo sad pitanje gledalaca, bice preznojavanja, ja volim da gledam situacije kad je drugima neprijatno jako...
ma volim ona zenstvena stopala, sa tankim zglobom i da ima malo onako zile odgore po risu, da je vitko stopalo...ova stanija bukvalno ko da ima papak
Ivan Marinkovic do pobede!
Stanija nema šta da jede šta ćemo sad
Al ima dupe majku joj jebem
Kae ova šta je Bohoreee
BOHORE TI MI DOĐEŠ KAO LEK
Rađ nedostaje
Rađ upali snajper mod i dođi druže ne mora niko da zna
Bohore, da li mislite da će Vlada i Stanija imati segz uskoro i kako komentarišeš to što Vlada krije hranu od Stanije na tavanu?
Pa ne znam teško da će jebati ako joj ne daje sa jede haha
Ne mora joj kupiti tašnu al ono riba da jede mora
Brate ja bih je izgladneo do kraja pa bih joj uterao kurac usta mislim da ima logike