Virtuelni majstor Krpikuća

1. Ako vam se išta pokvari majstor Krpikuća i njegov pomoćnik Smota će vam dati savet kako to da popravite ili eventualno kome to da prodate za dobre pare.

2. У заносу сам се окачио о лустер;пао сам,са све лустером,и притом извукао све каблове из плафона.Да ли могу да их вратим,а да не штемам плафон?

3. Rešenje je jednostavno.Kablovi se zalepe na zid i preko njih se stavi tapeta.Ostatak kablova provuci ispod tepiha.U slučaju popravki tapeta se vrlo lako skida.Takođe tapetom zalepi i rupu na plafonu.
    Nadam se da smo bili od pomoći.

4. Хвала.А јел може плакат уместо тапете?

5. Pa ti sam proceni šta lepše izgleda.Naravno bitno je da lepo izgleda i da se ukućani slažu sa tim.

6. У мојој половини куће нема осталих укућана,тако да ме баш брига!:)
    Ставићу плакат.Хвала још једном.
    Јел могу да вам се придружим?

7. Naravno,uvek treba novih majstora.Samo izvoljevajte!Pitaj modove da dobiješ titulu majstora.

8. Ima li mesta za treceg? :) Da ne bude previse?

9. Tražio sam od modova dozvolu da otvorim novi nalog za majstora Krpikuću.A vi tražite mušterije!!

10. A ako sam primljen da imamo svi pass od tog Krpikuce..pa da moze da udje ko kad stigne?? :)

11. Pitaj modove.Ako ne spavaju...

12. Ti si ih pitao za nov prof. :) Ako to odobre lako cemo za ovo :)

13. I ako ne odobre majstor ima da šljaka.Joooooj jedva čekam da vidim kako kaplje lova 8)

14. Haha x) Samo za par godina na Haitiju broji(mo) lovu i blejimo :)

15. Evo majstor je stigao.Možemo da počnemo sa radom!xD

16. Samo da podrzim ideju.... Svaka cast, kad mi nesto bude trebalo pitacu?

17. pa pitaj :) Ja sve mislim neko ima problem kad ono samo podrzavanje :)

18. Slabo ovo funkcioniše,moraćemo da se bolje reklamiramo!

19. Kuciste kompjutera poceno nenormalno da mi krci, ko kultivator, sta da uradim a da ga ne sjebem.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.