Mimovi Vukajlije

1. Da li neko vrstan u fotošopu može da kreira mim u kome tilmo sreće van persija u foajeu prosečnog beogradskog hotela, dok istog marijana leči konjskom placentom, molim

2. Bonus poeni za prateću tilmozodu gde se njih dvojica sreću u hodniku istog tog hotela i klimaju glavama jedan drugom. Onako, iz respekta. Sa kačketima

3. Rasni postao uticajni forumaš šaljivog sajta lol

4. Na forumu na forumu ljutog trolovanja

5. Ajde što je govno pravo makrobiotičko, i što ga je laserski precizno postavio na sredinu - ali što je strip savršeno očuvan, garant je bio neki dobro čuvan kolekcionarski primerak. Ako fekalija nije probila koricu, mogao mu je poslati ostatak.

6. Organolepticka svojstva rasnijevog govnota

7. Rasnijeva suština nije što je ušao u anale već što je izašao iz istih lololo

8. Hehe a kao pise stonks a ne stocks jer on toliko nista ne zna, ludo skroz

9. Gambe, to je standardna stvar kod meme man-a.

10. Gambi, kako ne znaš taj mim format

11. Lol nisam video uopste taj format do sad :(

12. Pa dobro, eto i ja do juce nisam znao za rasnijeve ekskrementalne avanture

13. gambi sve je to pocelo kad su ovi na reditu se dogovorili pa rknuli akcije gamestopa u nebo, i jebali kevu velikim investicionim kucama sto ih sortovali. pa onda kao nista ne znaju, stonks, ludo skroz sto ti kazes.

ima razlicitih opcija:
    https://i.imgflip.com/5owe0h.jpg

14. je l zna neko da programira rubi rubi rubi rubi

15. јебач пресретач
    Da li neko vrstan u fotošopu može da kreira mim u kome tilmo sreće van persija u foajeu prosečnog beogradskog hotela, dok istog marijana leči konjskom placentom, molim

Al ovo se stvarno desilo, ozbiljan sam.

16. I klimnuli smo glavama jedan drugom.

17. Posle sam se razmišljao da zovem dejli mejl i da im prodam informaciju za 10k evra.

18. Al sam odustao jer sam dobar čovek. A i samo je nas par bilo u hotelu pa bi me provalili.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.