U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ali dobro.
Bitno da ne postoji šansa da budem prihvaćena ovde makar i na glavi da dubim, ili čak da potpuno promenim stav, jer sam onakva kakvom sam se prikazala, je l' tako?
https://gfycat.com/insecurepooralbacoretuna
Hahahhahahah
Majmunče nema špagete na glavi. Ali je baš slatko. :)
Хаха добар
Stvarno je dobar. Majmunče ima facu Spusti me bre džukelo, koj ti je, šta se keziš koji k...
Ova pohvala Galantnog svom ljutom neprijatelju Muji još jedan je od dokaza da dolaze bolja vremena na vukajliji
AvvI je možda znak od Boga poslan u vidu žene da prenese neku poruku, trebao bi nam neki tumač npr Melk, to je njegova profesija
Ojj brete
Nije, to je Antihrist koju je Sotona poslo ovde da širi svoje neograničeno zlo.
A ti si oličenje dobra, je li? Devica Marija, vidim. Treba da primaš platu za mržnju prema meni. Videću kod šefa da ti sredimo i benificirani radni staž. Lu voli kad je neko tako strastven u preziru. Nagradiće te debelo!
Znaš, analizirala sam te malo. Ali dovoljno. Aura ti je skroz degradirana tako da i najmanje sile koje ti budem poslala, (a hoću, ovih dana) biće sasvim primerene onome što si posejao. Nikada ti se lično nisam ni obratila, nisam primetila da postojiš dok me prvi nisi napao. I ne, to nije bila šala. Ti si taj koji je pun mržnje, a ja se samo branim. Od starta. Ne dozvoljavam jednostavno da me sprdaš i na ovom mrtvom forumu. Očekuj koktel energije koji ću ti poslati, i veruj mi ni jedan krst, crkva niti svetac ti neće pomoći jer zapravo je Bog sam na mojoj strani. Bog voli plemenitost, čitostu, voli dušu, i sve ono što ti nisi. Bog mi je dao toliku moć da mogu da upravljam tvojim životom. Samo malo sačekaj i spoznaćeš suštinu termina influenser bolje nego ikada. :) Ovaj osmeh je iskren. Ko god je imao priliku da iskusi moj osmeh nije ga i neće ga zaboraviti do kraja života. :)
A sad me izvini, druže u konzervi. Dužnost zove. Jer zdrav san akumulira sve što ću ti servirati kroz etar na zlatnoj tacni. I ti ćeš to pojesti bez da primetiš da to radiš, polizaćeš tacnu, kao ker. Potom možda i izađeš iz konzerve. :) ∆¥∆ Pa, pa. May the force be with you :)
jel to mentolčina upravo napisa roman kao odgovor na moje šizofrenično cepanje u 3 ujutru?
Ne znam brt, ali ja bih na tvom mestu apgrejdao auru i uložio poene u magic resistance. Svrati kod Virta, on je dečak-invalid koji obitava severno od sela, blizu pećina. Često ima dobre iteme.
A Sveti Stane i Sveti Uđe?
Izmirili smo se negde na cetu menscini
Šta od tebe ima da se pocepa kretenu? Možda bušne gaće koje je isprdela tvoja usukana guzica.
Od tebe nema šta da se cepa, čak ni šizofrenično. Ti si kao atom, toliko si sitan. Nedeljiv. Nema dalje, to si što si.
Spljeskani palamud u konzervi. :D Kad se obraćaš instituciji klep juor hends end sing a song. Razumeš? I sve će biti dobro braćala. ;) Ahahahha
Smatram da je to gubljenje dragocenog vremena. Baš dragocenog. :)
Idemooo Avvi!
Samo oštro ženska