Mimovi Vukajlije

1. Mesni tebra, imam build za tebe:

I like Bretons so far for their insane defense against magic. They can passively hit the Resist Magic cap just from their racial(+25%), Lord Stone (+25%), Temple of Mara perk (+15%) and 2/3 Magic Resistance in Alteration(+20%), leaving the rest of your gear free for more offense or stacking even more resists vs. elements. Or better yet, going with the Atronach stone for a passive 50%, temporary 100% spell absorption, along with 3/3 Magic Resistance, and only needing +15% Resist Magic from gear to cap. Then throw in a couple pieces on hand to cap Resist Fire/Frost/Lightning when needed, and you'll survive a lot better on Master difficulty against Hard/Hardcore Deadly Dragons.

2. Месни опсуј неког да знамо да си жив.

3. У ствари небитно, заузет је. https://www.youtube.com/watch?v=RL59Hrk4OKU

4. Kako glas u pozadini neodovljivo seća na Tarju Turunen... ou. Ko peva ovo?

5. Idemooo Avvi!
    Samo oštro ženska

I ja tebe volim. :) Ali stvarno. ;)

6. Hvala ti. Baš, baš dobra pesma. I glas i pojava san snova. Kako joj stoji crvena kosa...

7. Voli me danas više nego juče a manje od sutra i sve tako do gašenja servera

8. Hahhahahahahha

Setio si me na neki fuš stih iz srednje škole:

I vidiš.. sve više te volim, svakoga dana, svakoga jutra. Mnogo više nego juče, mnogo manje nego sutra. :D

9. Mmmmmmmmm Simone Simmons... Idu na turneju sad sa Sabatoncima po Americi

10. Симончио бих је

11. Месни опсуј неког да знамо да си жив.

umro sam i sad sam mrtav.

12. To te neće sprečiti da glasaš za Bakira?

13. umro sam i sad sam mrtav.

Hahahaha nisi još. Kad ja odlučim, tad. S tim što, kažem ti - to nije obična smrt. :)

14. sahrana sutra, na 9/11, u hotelu moskva.
    ožalošćeni: svi

15. To nije sahrana, to je deluxe čajanka kod ruskog ambasadora.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.