Mimovi Vukajlije

1. Mesni tebra, imam build za tebe:

I like Bretons so far for their insane defense against magic. They can passively hit the Resist Magic cap just from their racial(+25%), Lord Stone (+25%), Temple of Mara perk (+15%) and 2/3 Magic Resistance in Alteration(+20%), leaving the rest of your gear free for more offense or stacking even more resists vs. elements. Or better yet, going with the Atronach stone for a passive 50%, temporary 100% spell absorption, along with 3/3 Magic Resistance, and only needing +15% Resist Magic from gear to cap. Then throw in a couple pieces on hand to cap Resist Fire/Frost/Lightning when needed, and you'll survive a lot better on Master difficulty against Hard/Hardcore Deadly Dragons.

2. Месни опсуј неког да знамо да си жив.

3. У ствари небитно, заузет је. https://www.youtube.com/watch?v=RL59Hrk4OKU

4. Kako glas u pozadini neodovljivo seća na Tarju Turunen... ou. Ko peva ovo?

5. Idemooo Avvi!
    Samo oštro ženska

I ja tebe volim. :) Ali stvarno. ;)

6. Hvala ti. Baš, baš dobra pesma. I glas i pojava san snova. Kako joj stoji crvena kosa...

7. Voli me danas više nego juče a manje od sutra i sve tako do gašenja servera

8. Hahhahahahahha

Setio si me na neki fuš stih iz srednje škole:

I vidiš.. sve više te volim, svakoga dana, svakoga jutra. Mnogo više nego juče, mnogo manje nego sutra. :D

9. Mmmmmmmmm Simone Simmons... Idu na turneju sad sa Sabatoncima po Americi

10. Симончио бих је

11. Месни опсуј неког да знамо да си жив.

umro sam i sad sam mrtav.

12. To te neće sprečiti da glasaš za Bakira?

13. umro sam i sad sam mrtav.

Hahahaha nisi još. Kad ja odlučim, tad. S tim što, kažem ti - to nije obična smrt. :)

14. sahrana sutra, na 9/11, u hotelu moskva.
    ožalošćeni: svi

15. To nije sahrana, to je deluxe čajanka kod ruskog ambasadora.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.