Детињство - некад и сад
  • priplodni bik

Како је било некад у поређењу како је данас , дал је исто или се временом све то изменило?

• Đoto

e kad se setim kako je detinjstvo nekad bilo.... ko izađe poslednji nek ugasi svetlo

• 627

Па временом све све изменило очито.

• Sale d snajperist

Logicno da se izmenilo jebote
    Ko kad bi pito jel se izmenilo od 1970 do 1990.

Svako vreme ima neke svoje fazone kurce i palce

• 627

ово најновије време има го курац од фазона кураца и палаца, тотална рапсодија.

• Tronožac

pravim jedan grafikon uskoro specijalno za ovu temu kako su se menjale generacije od 72. na ovamo

• Đoto

Tronožac
    pravim jedan grafikon uskoro specijalno za ovu temu kako su se menjale generacije od 72. na ovamo

malopre

Je l poduži?

• Mali Mujo

Jedna od definitivno loših stvari je što se djeca lože na Jutjubere. YouTube sam po sebi je super stvar, ali oni koji su kao "popularni" na Balkanu su teški debili od djece, i užasno je pomisliti da su oni nekome uzor, a imaju ogroman uticaj na djecu

• Đoto

Realno!

ps

zapratite me svi na instagramu na @bakaprase

EDIT: šaim se

• 627

ео одма бака мој!

• priplodni bik

Еее јесте овај јутјуб колико је добар толико је и лош чујем један дан свађају се клинци око јутјубера што су се завадили мало ми је фалило једну васпитну да им поделим

• priplodni bik

реално да ти је јутјубер узор је исто као да ти је узор лик са рекламе

• priplodni bik

или сам ја неупућен јебему матер како то иде код њих и шта они виде у њима

• 627

па шта клинац може да видим а па да ништа

• priplodni bik

јебига бар неки утицај старијих , родитеља да им бар дигне неку свест да иду фудбал да играју блеје зајебавају се, блеје празни терени , ја чеко ред на баскету и фудбалу ко у пошти кад пензија дође

• 627

Па родитељи су и криви донекле ја јесам имао комп цео живот телефон исто неку крнтију коју нисам користио али сам од јутра до вечери био напољу и увече комп и тако конст.

• 627

Одем ја на баскет или фуцу, видим клинац 9 година има телефон бољи него ја комп сад што имам :)

• Turk

Svi klinci treba da gledaju after prisone show, da odmah nauče šta ih čeka ako budu bili kreteni.

• Turk

Nwa meni se desilo da vidim klimca 4 eventualno 5 razred sa cigaretom u ustima.Kad sam ja išao u osnovnu školu samo su cigani pušili(ne svi)...
    Izopačeno je sve...

• 627

ма опуштено виђам и ја клинце тако дувају, по журајама ко зна шта све користе.