U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Neki vole da prete i poistovećuju se sa Hićom veličajući ga. Nikad izvini.
kako lepo pita...
tačno bih ti dao, da imam
Nedostatak uvida i kritičnosti.
Bokte ovo se lagano pretvara u pravi rijaliti…
Miljana Kulić bukvalno
Nećeš da staneš? Nećeš.
Važi.
Idi umri negde drugde, ako umreš ovde moraće da plaču ljudi a ne bi mogli nikako.
Imam tu osobinu da u trenutku toliko mrzim neke ljude da mogu da ih ubijem. Iskreno mi je žao što mi nisi na par centimetara, da spasim tvoju okolinu vreće govana.
iju, kakve su to reci
Iskrene. Najiskrenije moguće. Može i s posvetom.
iii idemo neizbezni famozni narativ, sam intelektualni zenit
puko negledanje rijalitija i otvoreno zgrazavanje nad njegovim konceptom nas cini...sta sta? boljim ljudima od svih ostalih NARAVNO i elitom isto dadadada B|
bas cudan tok ova nazovi diskusija ima. podrzavam svakako sve mlade nade sa aspiracijama da istraju
https://imgflip.com/i/74aiho
Mlada nada ti je ovaj iz naslova što se kurči okolo jer je doktor, ili će to biti, a pičku video nije sem na slici?
Ovaj put neću da stanem dok ne iseče vene ili se obesi. Da vidimo koliko je govno snažno.
Pa ni ja nisam video sem na slici pa šta sad desi se pogreši čovek
https://imgflip.com/i/74aji2
Pošto je snažno kad udara po drugima, da vidimo koliko je snažno kad se po njemu udara.
Ajde konzilijum, šta ste zabagovali, odocnili ste. Ja ovamo imam ozbiljnog teroristu koji čeka terapiju.
Budući doktor na lorazepamima.
avvl, pre nego sto krenes da pljujes kiselinu ovde, seti se da je dr. vuk godinama i iskustvom blizi tvom detetu nego tebi.
a neces valjda zbog decjih gluposti da padas u vatru?
a nije? kako to crni doktore