Studije jednog budućeg doktora — Vukajlija uz Vuka (RIJALITI)

1. Dodao sam promenu od strane Profa. Ne planiram ništa u vezi sa pvtovima…. Nego, koji vam je omiljeni gol na SP? (Od onih 6 koji su primili Švajcarci.)

2. Hoće li nas istina ŠOKIRATI?!?!?!?!?!

3. Đe će biti taj poligraf? Da l spremati kokice? Ili ko enemyofthefreeworld, spremati kokice i uzeti sokić? Oštriti sjekiru i paliti baklje ako zatreba?

4. Gledamo Francuska-Maroko

5. Ovaj skočio s zgrade do sad, garant. Hah kako sam zla!

6. Evo koljedu se po temama

7. Aaaa, a onda dobro. Vidim voćaruiše se, možda neki modulator glasića da se napravi, m?

8. Ima ovih online rešenja za to. Mislio se danas zajebavati s time, pa se dozvao pameti ipak.

9. Eh I ja legao spavati, mrzi me da se cimam, al to samo frekvenciju i boju mijenja, ali naglasak mora da se skine takođe

10. boju mijenja

al ćud nikada

11. Imam tu osobinu da u trenutku toliko mrzim neke ljude da mogu da ih ubijem. Iskreno mi je žao što mi nisi na par centimetara, da spasim tvoju okolinu vreće govana.

Ovako je i čika bolja pretio po sajtu pa mu je bombas spremio tužbu. Bilo lajv u čekaonici

Znam da rijaliti ima neke čari dekadence, ali ovde se ipak daje previše prostora umobolnicima da orgijaju. Ne što je neukusno, nego i dosadno brate

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.