Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Dodao sam promenu od strane Profa. Ne planiram ništa u vezi sa pvtovima…. Nego, koji vam je omiljeni gol na SP? (Od onih 6 koji su primili Švajcarci.)
Hoće li nas istina ŠOKIRATI?!?!?!?!?!
Đe će biti taj poligraf? Da l spremati kokice? Ili ko enemyofthefreeworld, spremati kokice i uzeti sokić? Oštriti sjekiru i paliti baklje ako zatreba?
Sad je 20h
Gledamo Francuska-Maroko
Ovaj skočio s zgrade do sad, garant. Hah kako sam zla!
LOL
Štae spoligrafa?
Evo koljedu se po temama
Aaaa, a onda dobro. Vidim voćaruiše se, možda neki modulator glasića da se napravi, m?
Ima ovih online rešenja za to. Mislio se danas zajebavati s time, pa se dozvao pameti ipak.
Eh I ja legao spavati, mrzi me da se cimam, al to samo frekvenciju i boju mijenja, ali naglasak mora da se skine takođe
al ćud nikada
Ovako je i čika bolja pretio po sajtu pa mu je bombas spremio tužbu. Bilo lajv u čekaonici
Znam da rijaliti ima neke čari dekadence, ali ovde se ipak daje previše prostora umobolnicima da orgijaju. Ne što je neukusno, nego i dosadno brate
Mala pauza.