Studije jednog budućeg doktora — Vukajlija uz Vuka (RIJALITI)

1. da te posle jebu za posao osim ako nisi u stracni
    decko koga znam dobio posao kao doktor u rodnom selu, sve lepo, dosla stranka, sredila otkaz, i kaze aj uclani se kod nas, pa te vratimo

Nemoj tako, Sanitarni cvor kaze da je to spika onih sto rade za 20 hiljada i sjede ispred radnje

2. Бадвајзер
    fade
    izvadi taj madjarski pasos, i idi u tudjine, zivi zivot ko covek
    zajebi studije do 28-e, i da te posle jebu za posao osim ako nisi u stracni
    decko koga znam dobio posao kao doktor u rodnom selu, sve lepo, dosla stranka, sredila otkaz, i kaze aj uclani se kod nas, pa te vratimo
    eno ga sad u njemacke, uziva

3. Ne slusaj fadea iskreno, on je bas tip osobe koja se nekako snadje i kasnije kenja kao da je prosao sve od ciscenja recnih korita do CEO-a Oraclea.

4. ne slušaj duplog, on je tip osobe koji je odrastao u austriji i nema pojma kako je u srbiji, već ima tatin posao da uzima keš
    njegove savete uzimati sa velikom rezervom

5. mislim da ovaj vuk polako pocinje da se kaje sto je uopste otvorio temu xD

6. Đoto
    Бадвајзер
    fade

7. Nemoj tako, Sanitarni cvor kaze da je to spika onih sto rade za 20 hiljada i sjede ispred radnje

jeste.
    mogu ti reci da ti je jadan nacin trazenja podrske.e,sanitarni cvor rekao drugacije,a nas dvojica se slazemo.bas je glup taj sanitarni cvor.

8. jeste.
    mogu ti reci da ti je jadan nacin trazenja podrske.e,sanitarni cvor rekao drugacije,a nas dvojica se slazemo.bas je glup taj sanitarni cvor.

Ne radi se o trazenju podrske vec o cinjenici da Sanitarni cvor ignorise neke stvari koje su svakom drugom ocigledne i koje svako vec gleda kao gotove cinjenice.

9. Zavisi kako koji mjesec, negde od 800-900 do 1000-1100 evra, sto?

10. "vukajlija.com ide kaj mene na bookmark hahahahahaaa #ROFL"

@rmucev | 20. Oktobar 2010.

11. plata dr u Norveskoj 10000 evra, Tesla S najjeftiniji na svetu 70000

12. Али зато у Норвешкој ти је много скупље све... Зато и јесте толика плата.

13. plata švercera organa na kosovu neprocenljivo

14. Jeste skuplje, ali Norveska je koliko znam najjaca na svijetu trenutno po pitanju standarda. Prije su negde izbacili informaciju da su toliko bogati da bi komplet stanovnistvo moglo sad da se penzionise, i da nikome ne zafali para, tako sam bar procitao

15. Бадвајзер
    Đoto
    Бадвајзер
    fade

16. plata švercera organa na kosovu neprocenljivo

Ima i ovde istine, nije da nije

17. plata doktora u norveškoj je možda 10k, ali bruto
    neto mu dođe tipa 7 iljada ojra, u evropi se plate uvek kažu bruto, jer ti od plate direktno skidaju porez itd, što dobijaš na platnom listiću

pivo 10 ojra, pun kurac muslimana, svako dobro

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.