Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Kakve ovo ima veze sa bilo čim? A forum i služi da se piše po njemu, ako ti toliko smetam banuj me
Bukvalno je isto, jedina razlika je u vrsti robe.
AHAHAH a bih, nego mi nije još stvarno crkla, rade sve jebiga
Pa ne smetas mi nego pokusavam da ti docaram da je pre to spem nego otvaranje jedne teme. Nije isto, ako imas dovoljno para i roditelji ti ne brane da palis svetlo hahah
dodji u ruke pravog ljubavnika ostavise tih bezveznjaka
Nisam siguran šta je VOS, a i imam nekog posla za vikend, ali ako saznam šta je i ako uhvatim vremena, doćiću, što da ne
Pa jebiga, ja se uvijek trudim ili da odgovorim na temu ili na trenutnu diskusiju. Ne kažem da ne spemujem nikad, ali po tebi zvuči kao da mi je svaki post spem. Aj dobro, ti si moderator, valjda znaš, mada je meni ovo i dalje teška spemčina.
I da, čim mi krepa sijalica otvaram temu.
Mislila sam na kolicinu postova, ni ne citam ih ugl :)
Ponavljam ti još jednom, ako ti smetam slobodno me banuj, neću propasti zbog toga
Pa sto bih te banovala, ne smetas mi al ni ne pratim sta pises xd
Ako spemujem količinom
E odustajem
Ima li kakvih informacija od mladog Danila aka Cokule? Ovo je prvenstveno tema za pomoć njemu, a vi ostali se prepucavajte negde drugde!
Jbg cokulo :)