Prijava

A nmg s moba. Pa posle da pricas kako si me pobedio haha

Podrska i od mene, neam vremena za igru ali pomoć otvaraču temu pružam:)

Dobro onda se vidimo jedan dan sledece nedelje pa igramo na tabli

Javite leckom da je proradio forum da pravi zreb

Nije moglo dugo da se kuca ni na jednoj temi, valjda će sad moći. Uglavnom smatraću da je ovih 10 igrača za sad prijavljeno, ako se neko bude naknadno prijavio, ubacićemo ga ako nisu završeni svi mečevi prve runde.

Moram da zamolim nekog moderatora koji ne učestvuje da napravi turnir (da ne bismo ja ili neko drugi ko učestvuje dirigovali žreb), može npr na ovom sajtu
https://challonge.com/

Moraće da se loguje (može da se napravi turnir i bez logovanja, ali mislim da ne mogu da se ubacuju rezultati posle), ili nek se sam registruje ili nek se javi meni u narednih 15-ak min za korisničko ime i šifru, napravio sam tamo nalog. I samo nek ubaci imena svih učesnika (iz mog prvog posta) i OBAVEZNO nek čekira tamo dugme za shuffle da bi sve bilo nasumično, bez nosioca. I nek postavi sliku turnira u prvi post recimo.

Kad se sve to završi, ljudi koji su dobili protivnika mogu da se dogovore kad će da odigraju prvi meč. Ako ne znaju da naprave partiju, mogu na lichess.org
https://i.postimg.cc/K88QCKvz/sah.jpg
I pošalju link protivniku u pvt.

Ako bude mrzelo moderatore, napraviću ja za 15min, ali ajde kao da probamo da sve bude pošteno.

Svaka cast leckom za organizaciju turnira!

Ja sam mislio da predlozim da bude svajcarski sistem, da igra svako sa svakim po jednu partiju, pa da pobedi ko bude imao najvise bodova, ali svejedno i na eliminaciju je ok.

Pa i ja sam više za to da ne bi jedna partija odlučivala, ali onda će turnir baš da potraje, a kao imali smo nameru da ga završimo za dva dana. Možemo kad uspešno odradimo ovaj, sledeći da organizujemo tako pa nek traje koliko traje :)

Moze, tipa da nema neku granicu, nego ko kada sa kim stigne da odigra partiju, ima po netu tih programa za svajcarski sistem, da ne bude zabune ko kad igra sa belima ili crnima i slicno.

Napraviću onda ja turnir

Bravo lecki. Neka mi se javi aca kg u pvt, kada bude video.

Neki turnir kad smo igrali po grupama, pa kao dva išls dalje je bio propast. Nisu mogli kršteno da se sastave 30% mečeva da se odigra.

Računajte me i za ovo što je Apo predložio ako se bude organizovalo.

Ako se neko bude naknadno javio, igraće protiv mene belim figurama (ako do tad nisam odigrao partiju). Ja ću biti ovde oko 01h, pola dva, ako ne večeras, onda ću igrati sutra.

Svi koji igraju nek stave partiju i ovde da pratimo.

Racunajte i mene za svajcarski sistem

Ajde dusane gde si duso gde si rano sta kod tebe novo ima

Ne mogu ti posaljem pvt hahaha a pvt ima pravila teme lol

Aj ako si tu javi se da okacim ovde link odmah svakako znam tvoj username tamo pa ako udje neko drugi reci cu mu da nam ga popusi kurac