Prijava

Najstariji autori: Paninaro i Frajkor (preko 100 godina)

А шта ше добија жа ово, шинко? Ваучер жа бању, вежа код жубара жа умјетно жубало, кошмодишк, врљагра...? Ако може нешто од тога, потребит је дека, ето, није било даха ни за све четири дефиниције...

Koeficijent je oduvek bila najfer varijanta. A subjektivan utisak o izvesnim autorima nije merilo generalnog utiska. Nema protekcije, nema nameštanja.

Ау, отресе ме професионално. Вучићу, Дачићу, Брнабићу, ти ли си?

Sori, Frajk, evo, dobro jutro ti želim, a za tu titulu se dobija POŠTOVANJE...a autor Paninaro i 7 dana na klinici za odvikavanje od gerijatrijskog mafijanja u Lođu, Poljska:)

banuj me na 0 dana hahahaha

Profe, u pravu si što se tiče koeficijenta. Mani subjektivne utiske kod ovakvih takmičenja. Odnos pluseva i minusa (ne ukupan broj) ipak najtačnije pokazuje šta se publici sviđa a šta ne.
Mordos je imao dve definicije koje su se veoma dopale čitaocima i dve koje baš i nisu. Mosasaurus je imao 3 definicije koje su se veoma dopale, ako je suditi po glasovima, i jednu koja je nešto malo slabije prošla. Sve jasno ko dan, e sad jedino ako je pobednik kupovao glasače. ;)

Treba uzeti u obzir da nisu svi imali isti broj odabranih definicija, ili ih nisu imali uopšte. Na stranu što mislim da je onom Rču najgora definicija od svih osam napisanih, pardon, četiri, završila kao odabrana.

Nema tu pokazatelja, publika je potkupljiva. Dakle, jedino merodavan može da bude još potkupljiviji - stručni žiri.

EDIT: Znači anonimni šarenoliki žiri za sledeće takmičenje, pa tek na kraju da se objavi ko je odlučivao.

EDIT 2: Takođe, nisu svi autori na temi objavljivali svoje definicije, već ih slali profu u PVT, što je takođe uticalo na skor (i dalje tražim razlog zašto imam najmanje ocena ukupno, hehe).

EDIT 3: Ali sve pohvale Profu, zabavno je bilo.

Ali sve pohvale Profu, zabavno je bilo.

Тај рад.

Agilni, tačno da su mi neki slali u PVT (prvi mi pada Ironični na pamet a gle on drugi hehe), ali one su uredno kačene u prvi post, ne znam šta si hteo tim da kažeš...Kako uticalo na skor? Loše ili povoljno?

Jebiga, odabrane su mač sa dve oštrice kada je koeficijent u pitanju. Jeste da će da dobiju realno više pluseva, ali minus je ono što ume da zajebe, jer samo jedan više dosta rebnjava količnik...jbg.

Bulg je sve lepo objasnio, zapravo:)

Pani, samo te čekam, druže :*

hihihi obriso mi definiciju

MOd edit: Brate, bila loša, to mi pos'o:)

bolja nego ovo tvoje govno zadnje ali moderatorska se ne poriče :*

Mod edit: Ae pls da ne oftopikujemo, može na PVT:)