Правда за Давида

1. Ok, guglao sam ti izvore, vidim da je eminentni kurir u pitanju, veoma relevantno. U kuriru sve sami akademici pišu. Marš bre u pičku materinu botino jebena.

Nije samo Kurir, pričitao sam na više mjesta pa sam sad za kopiranje samo ukucao u gugl i kopirao

2. Đilas finansira proteste majku mu jebem izdajničku!

3. Prvo je napisao da se mi informisemo iz novina i da smo glupi ko kurac a onda dokaz da protesti nisi mirni i da je tamo neki lik kome je ubijen sin lupa ko nekim kolima nadje u kuriru. Lol

4. Zato što vi konstantno serete o tome, iako ni ne pratite političku scenu tamo, a i sudeći po većini objava ovde, ni ne razumijete kako politika izgleda u praksi u 21. vijeku, već se vodite onim "ako piše u novinama 100% je tačno". A serete o mojoj zemlji, ne o vašoj.

I onda bam https://vukajlija.com/forum/teme/73635-pravda-za-davida?strana=10#post_3919755

5. Bio im onaj neki Indijac na protestima sto je vidjen svuda gde su se desavale obojene revolucije.
    Evo slike na kojoj se vidi tacan plan hulje zapadnjacke da srusi ustavni poredak R. Srpske

https://duhoviti.com/wp-content/uploads/2014/01/cigani.jpg

6. Svako koga znam iz rs a ima vise od srednje je u fazonu da bi pre glasao za bakira nego dodika jer bi vrv najgori musliman bio bolji za drzavu i manje krao.Al je zato tu mujo sa nepovezanom pricom,svojim drugarima akademicima iz brckog informacijama koje ni on ne zna odakle su,stranim agentima,zaverama i odlicnim poznavanjem politike ovog regiona u 21 veku DA NAM SVE RAZJASNI.

7. Ne vidi se na ovoj fotografiji, ali iza stoje Davor i Suzana koji su ubili sopstveno dete samo da bi napakostili Dodi.
    Stoje odmah, malo desno iza ove oguljene ograde. Nego su strane agenture isekle i obrisale original sa neta, da se ne dosetimo njihovog plana.

8. Ne, ali sprjecavanje okupjanja bagre koja hoce da rusi vlast spada. Sta mislis zasto je Gadafi koristio i vojsku i policiju protiv svojih pobunjenika? A bio je bolji predsednik od svih Balkanskih, Evropskih i Americkih zajedno.

Ne znam dal se secate kad su armin, somi i ne znam ko jos furali sns spiku ovuda pa se sprdali e cak ni oni koji su to pokusavali nisu uspeli da napisu vise vucicevski post od ovog xd

9. A pritom sve nam to Mujo objasnjava iz Srbije, jer mu cak i raspala Srbija dodje bolja opcija od Dodikove R. Srpske.

10. mozda je poslat da nam prenese mudrost.

11. Ne da je baš brani, samo je više brani nego što bi bilo ko od opozicije, i trenutno je od cijele političke scene u RS najmanji izdajnik i lopov

Ima logike s obzirom na to da je svinjar Dodik već 20 godina na vlasti, što će reći da već 20 godina ne dopušta drugima da dokažu njegove tvrdnje da bi drugi, opozicija, bila gora. Baš ima logike.
    Prodaj tu priču nekom drugom, jer svinjar Dodik može biti najmanje zlo jedino u slučaju da su izbori u paklu.

12. Jao bio na protestima dobar transparent.
    "Vama cak i za pakao treba veza."

13. Ово је све толико исполитзопвано да Интернет вришти од Додикових и Иванићевих ботова. Кад питаш Додикове за Давида, псују те да говориш против РС, подржаваш Бакира. Кад питаш опозицију, шта ће отпорашки симболи на протесту, зашто опозиција не обелодани ко је убио Давида, ако имају доказе, онда они једу говна како је то обавеза тужилаштва, а ти си Вучићев бот па браниш Додика.

Ови што подржавају Додика никако да ми објасне зашто је решавање убиства угрожавање постојања Републике Сроске?

Ови што су против Додика, а (наводно) за Давида никако да ми објасне како могу да очекују да тужилаштво које ради за власт подигне оптужницу уместо неког из која (наводно) има доказе? Јер ако имају доказе, па поднесу тужбу против тог и тог, а тужилаштво не реагује, то је већ питање корупције и захтева протесте који се не тичу само убиства Давида Драгићевића.

Све у свему, и власт, и опозицију, заболе за Давида, сви они само хоће власт.

14. Glas razuma,

Forza Fender !

15. Mogu da nas obmanu ali ne I da nas obmanu

16. Ови што су против Додика, а (наводно) за Давида никако да ми објасне како могу да очекују да тужилаштво које ради за власт подигне оптужницу уместо неког из која (наводно) има доказе?

Zato što tužilaštvo diže optužnice lol

17. ОК, тужилаштво диже оптужнице. Али како диже против неког оптужница, ако не постоје докази? Не разумем, објасни ми, озбиљно питам. Ово се тиче права, нисам правник па не знам. Која је процедура и шта се ради кад се деси овакво убиство?

18. sad ne znam baš, samo sam odgovorio na ovo čuj očekuju od tužilaštva da podigne optužnicu, bilo bi kao šta bre ovi ljudi hoće da im učitelji uče decu lol

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.