Правда за Давида

1. e ti si glup

što je stav koji 90% vas na ovoj temi projektuje

vs

Ne

90 posto nas sa ove teme se samo slaze u jednoj stvari, a to je da si ti glup

Bravo.

2. Nego Mujo, sto je juce policija blokirala prilaze Banja Luci i je l' i zabrana slobode kretanja spada u spasavanje Republike Srpske?

3. dok nisi objasnio vise puta da se druzis sa magistrima i doktorima nauka koji podrzavaju tvoje misljenje

Ni ovo izgleda nisi skontala, nije poenta bila s kim se ja druzim, nego da vi svi koji serete pitate nekog ko je kompetentan da prica o ovoj temi, umjesto da sami lupate i da se natezete sa mnom, a pritom vecina vas nit je bila u RS nit zna sta o politici. Bas mi licite na Vucica koji se ubjedjuje sa rodjenom majkom da on bolje zna koliko je imao kila na rodjenju, to je taj mentalni sklop

4. Ne brt nije. To si sad nesto ozbiljno isprojektovao, ali jos to dno nisam dotakla da tebi objasnjavam koliko i kako sam upucena u situaciju. Nego, reci mi sto je policija blokirala prilaze Banja Luci? I sto je Dodikov miting prosao kao pank svirka na kisi?

5. Napred mujo brt sam protiv svih mozes ti to

6. Nego Mujo, sto je juce policija blokirala prilaze Banja Luci i je l' i zabrana slobode kretanja spada u spasavanje Republike Srpske?

Ne, ali sprjecavanje okupjanja bagre koja hoce da rusi vlast spada. Sta mislis zasto je Gadafi koristio i vojsku i policiju protiv svojih pobunjenika? A bio je bolji predsednik od svih Balkanskih, Evropskih i Americkih zajedno.

7. A kako su rusili vlast? Mirnim protestima? Nista polupano nije osim jednog mikrofona.
    Zar narod nema prava da se okuplja?

8. Napred mujo brt sam protiv svih mozes ti to

Najveca ironija je sto se zovem Mali Mujo, a Mali Mujo je onaj sto se uvijek utapa u vecinu i ide gde i svi Turci

9. I dalje čekam odgovor jel skočila kvota na Dodika

10. Davor Dragičević je u jednom počeo da udara po haubi i šoferšajbni jednog automobila koji se ubrzo udaljio. 

Nekoliko desetina pristalice grupe "Pravda za Davida", predvođenih Davorom Dragičevićem, ocem nastradalog mladića Davida, krenulo je u šetnju Banjalukom, blokiravši saobraćaj u pojedinim ulicama u centru grada

Davor Dragičević i pristalice grupe Pravda za Davida napali su učesnike u saobraćaju u centru Banjaluke.

plus one prijetnje o blokiranju cijele države, mrzi me da tražim

vs

Mirnim protestima

Prestani srati molim te, evo plusovaću ti koju god defku oćeš, ovo stvarno zamara

11. Ne da je baš brani, samo je više brani nego što bi bilo ko od opozicije, i trenutno je od cijele političke scene u RS najmanji izdajnik i lopov

Jedan jedini dokaz za ovo i potrudiću se da organizujem prevoz do te tvoje palanke da ti svi sa ove teme kolektivno popuše kurac, eto počni sad.

A ja ću ti posle redom navesti zašto je lopovčina nad lopovčinama, za šta me realno boli kurac jer nije moja država, ali kad već sereš kao konjina 'ajde da to potkrepiš činjenicama malo. Dakle, da ti uprostim, dokazi za "najviše brani RS, više nego što bi bilo ko (lol)", "najmanji izdajnik", "najmanji lopov".

12. I navedi izvore za ova lupetanja iznad, ne možemo ovako naprednjački voditi konstruktivnu polemiku.

13. Mujo, znam iste vesti sam citala u Kuriru.
    Kazem ti da imas fenomenalan karijerni potencijal u Informeru, Kuriru i slicnim novinama. Evo Blic trenutno trazi honorarce, prijavi se. Doduse tamo ne mozes bas pun potencijal da ispunis, ali polako.

14. Jedan jedini dokaz za ovo i potrudiću se da organizujem prevoz do te tvoje palanke da ti svi sa ove teme kolektivno popuše kurac, eto počni sad.

A ja ću ti posle redom navesti zašto je lopovčina nad lopovčinama, za šta me realno boli kurac jer nije moja država, ali kad već sereš kao konjina 'ajde da to potkrepiš činjenicama malo. Dakle, da ti uprostim, dokazi za "najviše brani RS, više nego što bi bilo ko (lol)", "najmanji izdajnik", "najmanji lopov".

Znači očekuješ da ti u jednom postu opišem i oslikam čitavu političku scenu jedne države, i da izlistam sve njihove izjave i postupke kojima pokazuju kakvi su im interesi? Shvataš da bi trebalo 3 dana i 3 noći i bar 100 kilometarskih objava?

15. Ok, guglao sam ti izvore, vidim da je eminentni kurir u pitanju, veoma relevantno. U kuriru sve sami akademici pišu. Marš bre u pičku materinu botino jebena.

16. Mujo, znam iste vesti sam citala u Kuriru. 
    Kazem ti da imas fenomenalan karijerni potencijal u Informeru, Kuriru i slicnim novinama. Evo Blic trenutno trazi honorarce, prijavi se. Doduse tamo ne mozes bas pun potencijal da ispunis, ali polako.

Znači novine valjaju kad pišu kako je to tragedija, a ne valjaju kad pišu šta se dešavalo, onda lažu?

17. Mene uzasava cinjenica da ovakve debilcine kao mujo postoje.

18. Al dobro forum zivi to je bitno. samo udrite

19. Inace, juce ATV, televizija koju drzi Dodikov sin, prvi put u istoriji svog postojanja nije emitovala vesti, vec pustila seriju u tom terminu. Ovo je zabavna cinjenica, ne post na koji Mujo treba da se zakaci.

Mujo, koje novine? Pricam o Kuriru. Prvo to nisu novine, to se pravi od recikliranog papira, sto nacelno podrzavam, ali ono je toliko puno olova da ne mozes ni guzicu obrisati kad ti nestane toalet papira, a da ne dobijes kancer cmara.
    Drugo Kurir, Informer i slicna sranja pisu samo o tome kako je to napad stranih agentura na R. Srpsku. Kad ne pisu takve stvari onda nas napadaju indigo deca, a Vucic daje Kinezima svinjske glave i potkolenice, a oni nama letece automobile. Zato ti i kazem da bi se ti tamo ekstra uklopio.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.