Правда за Давида

1. hahaha jebeni politicki analiticari sa vukajlije koji kapiraju siru sliku i medjunarodne odnose

2. BRAVO JE, TI BI JEDINO BILO ISPRAVNO, INAĆE OVI MEĐUNARODNI ĆE VJEKOVIMA OSTATI NA NAŠIM PROSTORIMA DA NAS PLJAČKAJU U DOSLUHU SA VLASTIMA KOJE ONI POSTAVLJAJU I PREKO KOJIH ONI VLADAJU ! NJIMA SAVRŠENO ODGOVARA OVAJ BOSANSKI LONAC, ŠTO NAMA GORE TO NJIMA BOLJE !
    DOSTA VIŠE I PREVIŠE !

3. hahaha jebeni politicki analiticari sa vukajlije koji kapiraju siru sliku i medjunarodne odnose

Ширу слику овога капира свако са IQ-ом већим од 80.

4. Банујте више ону будалетину изнад. Не прође дан да не спемује чет и форум и све му се толерише.

5. Банујте више ону будалетину изнад. Не прође дан да не спемује чет и форум и све му се толерише.

NIJE SLOBODA GOVORA ,, VRIJEĐANJE,, A POGOTOVO AKO NEMAŠ ADEKVATNOG SAGOVORNIKA DA SE SUPROSTAVI SVOJIM OBRAZLOŽENJEM

6. velikiblek
    hahaha jebeni politicki analiticari sa vukajlije koji kapiraju siru sliku i medjunarodne odnose

не капирам шта је овде смешно. ја сам неко и ван интернета и ето, дешава се да долазим на неки форум на неком сајту. да ли ме то дискредитује да будем у праву? значи ли то онда да је и твоје и свачије овде мишљење нерелевантно?

7. Moje svakako jeste jer po ceo dan drkam kurac i gledam anime

8. Hahaha baš pre neki dan razmišljam šta bi bilo kad bi celokupna ljudska populacija imala moje psihofizičke odlike identične. Pa urušili bismo se u haos za manje od 11 sati

9. Hahaha baš pre neki dan razmišljam šta bi bilo kad bi celokupna ljudska populacija imala moje psihofizičke odlike identične. Pa urušili bismo se u haos za manje od 11 sati

Ali bi zato Vukajlija prstala, svi clanovi bi bili lordovi pisanja

10. додик је најспособнији да предводи Србе у БиХ и залаже се за наше интересе.

Додик је лик који је на власти већ икс-ипсилон година и има врло велику моћ да доноси одлуке у Републици Српској (није као да има парламент или суд или странку која га јебе и спутава). За то време које је на власти животни стандард људи је отприлике исти - врло низак. Људи одлазе у иностранство, они који не оду раде за мизерне плате, судство и здравство су спори и закржљали, итд. Интерес број 1 Републике Српске је да људи у њој преживе и опстану. Ако то не разумеш, онда немамо шта да причамо. Јер Српска није апстрактни ентитет, него је чине људи који у њој живе. Без њих она ни не постоји. Дакле, ако је интерес број 1 Републике Српске да људи преживе и опстану, а државни механизми нису учинили ништа у том погледу (а често су урадили нешто науштрб тога), онда државни механизми не раде у интересу (или бар не у главном интересу) Српске. Додик се не залаже за ваше интересе. Он вас јебе у здрав мозак, богати се и стиче политичку моћ на вашим леђима. Као што Вучић јебе Србију да би био баја. Који су то ваши интереси које Додик заступа? Један твој сународник је убијен (или је настрадао несрећним случајем) и истина о томе није јасна. Држава је у обавези да учини све што може да се то расветли. Она то није учинила. Најмање то није учинила, а можда чак и скрива оне који су за то одговорни. А чак и да не скрива ништа и да нико из полиције или државе није умешан, она се поступа бахато према грађанима који протестују, туче и хапси људе. Да ли је то интерес Српске?

Не могу да верујем колико су националисти склони да попуше сваку причу која им се пусти. Ај да је нека компликована прича, ал ово је механизам који постоји већ хиљаду година и сва цивилизована друштва су их превазишла:

Имаш проблем везан за корупцију/криминал/злочин јер си умешан у нешто или скриваш нешто --> Пустиш патку како су они који те оптужују издајници/нечији плаћеници или их дискредитујеш неким глупим стварима типа овај је дуво вутру, овај има љубавницу и сл. --> Додаш како је држава угрожена ако ти одеш с власти и како се ти једини бориш за националне интересе --> Гледаш масу како пуши причу.

Националисти би највише волели да имају неког вођу. И глупи људи би највише волели да имају неког вођу. И необразовани људи би највише волели да имају неког вођу. То не значи да су сви националисти глупи, нити да су сви необразовани, нити да су сви глупи људи необразовани и vice versa. Али то добро објашњава зашто нам је свима тако како јесте и зашто на Балкану добро пролазе ауторитативне личности - већина становништва су или слепи националисти, или глупи, или необразовани, некада сва три што је катастрофална комбинација. За тебе ми је јасно да си прво, ал надам се да ниси друго и треће. Српска је пропала онда кад људи у њој пропадну, а стварају се услови у којима ће пропасти.

11. dodiku kada dopizdi da izgrava srbina uvesce im tamo kalifat.dopizdi u smislu da mu neko da sta treba kako bi odradio sve suprotno onome sto je srao godinama.
    uvek je ok promeniti politiku kada kazes da je to zbog mira,stabilnosti i sto ne zelis rat.

12. Dodik je lopurda koja ima bogatstvo između 8,3 i 8,6 milijardi maraka. Menja krv svaka dva meseca, pokupio neke fore od Emila Vlajkija i Ari Livnea. Inače, za njega glasaju mahom ljudi koji imaju jednocifren broj zubi u glavi. Pošto takvih imamo kamaru, tako će nam i biti. Inače, govedo je proteralo više Srba iz Bosne, nego Turci i Austrougari zajedno.

13. Ahahha al svidja mi se sto mislite da je MENJANJE KRVI tako kezual stvar.

Ima jedna baba u komsiluku 2x nedeljno ide na zamenu krvi.

To se zove dijaliza.

14. Hahajaj cekaj kako to ide u vasim glavama.

On istoči celokupnih 5 litara svoje krvi.

A u isto vreme 5 litara mlade dobre krvi siromašne dece ulazi u njega

Hahahaha i ništa ne može da pođe po zlu a ? Agahahahaha jebem vam bre majku

15. Zap, o svemu tome znam mnogo više nego ti. Ako nisi lekar, i o dijalizi vrv znam više nego ti.

16. Ok, opiši mi proceduru "menjanja" krvi. I da li je tebi isto "menjanje", tranfuzija, dijaliza i plazmafereza.

17. Transfuzija se kaže, druže....

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.