Ti si sine onda neiskusan u politici. Ovo je najosjetljiviji trenutak kad bi se trebalo pokazati ko stoji iza naroda. Nemoguće je u ovim uslovima djelovati mirnim putem.
додик је најспособнији да предводи Србе у БиХ и залаже се за наше интересе. Теби се то очигледно не свиђа јер си глуп ко пањ да не кажем ко Говедарица. Ни Путин није месија али је најподобнији да управља својом државом исто као и Додик. Иди лижи буљу Соји тешко је ово штиво за тебе.
A tek pravosudje kadija te tuzi i sudi sta oni ljudi skloni niko odnjiha nije odgovaro.
додик је најспособнији да предводи Србе у БиХ и залаже се за наше интересе.
Iako nisam stranacki "fan", ovakvu izjavu nisam cuo od kraja rata! Smatram da u ovom turbulentnom vremenu, nekima je treba cesto ponavljati!!! Ugrožavanjem Dejtonskog mirovnog sporazuma se neće dovesti u pitanje Bosna i Hercegvina, koja je postojala i prije Dejtonskog sporazuma, ali će se sigurno dovesti u pitanje entitet Republika Srpska, koji je nastao u Dejtonu...
Samo sam video da se tipa sarajevo i mostar priključuju protestima u banjaluci, al to je naravno da bi se oslabio srpski uticaj i destabilisala rs.
ко није ДО САД схватио како изгледају класичне обојене револуције у режи западних елита тај буквално може у основну школу да се врати.
додик је најспособнији да предводи Србе у БиХ и залаже се за наше интересе.
Самир Цела Садиковић, командант 4. Батаљона бугојанске бригаде такозване Армије БиХ, вишеструки злочинац над српским цивилима и српском децом, који је све време, заједно са својим саборцима из бугојанске мусиманске бригаде, редован учесник протеста Покрета "Правда за Давида"
U sustini sve ono sto sam ja pricao jos prije nekoliko mjeseci sad postaje sve ociglednije, i moze se cuti od vise autora i iz vise izvora.
Zelio bih samo da iskoristim ovu priliku da svima koji su me onda napadali porucim da mi se napuse kurca. Hvala.
Да умре љевичарска љига
E OVO JE STRASNO ... Da svoju dijecu izlazete opasnosti !!! BOLEST.Sklonite dijecu na sigurno pa se tucite koliko hocete...
Koментари у групи су у фазону: "Дабогда рак добили. "
bice ovo do jaja
inace bi protesti umrli
Змају глуп си ко буквина грана
Bosanci su glupi ko kurac ako ruse takvu gromadu kao sto je Dodik
Свако ко није за Додика против је Републике Српске. Толико
ко није ДО САД схватио како изгледају класичне обојене револуције у режи западних елита тај буквално може у основну школу да се врати.
+1
https://pbs.twimg.com/media/CoeGapMWYAAswta.jpg
Potpisujem ovo davidovo
Zamena teza....
Svako ko ne nije za Dodika protiv je Dodika.
Ne treba poistovecivat RS i Dodika.
svako ko misli da je dodik mesija gup je ko bulja
Ti si sine onda neiskusan u politici. Ovo je najosjetljiviji trenutak kad bi se trebalo pokazati ko stoji iza naroda. Nemoguće je u ovim uslovima djelovati mirnim putem.
додик је најспособнији да предводи Србе у БиХ и залаже се за наше интересе. Теби се то очигледно не свиђа јер си глуп ко пањ да не кажем ко Говедарица. Ни Путин није месија али је најподобнији да управља својом државом исто као и Додик. Иди лижи буљу Соји тешко је ово штиво за тебе.
Trolaj me bebo
A tek pravosudje kadija te tuzi i sudi sta oni ljudi skloni niko odnjiha nije odgovaro.
Iako nisam stranacki "fan", ovakvu izjavu nisam cuo od kraja rata! Smatram da u ovom turbulentnom vremenu, nekima je treba cesto ponavljati!!! Ugrožavanjem Dejtonskog mirovnog sporazuma se neće dovesti u pitanje Bosna i Hercegvina, koja je postojala i prije Dejtonskog sporazuma, ali će se sigurno dovesti u pitanje entitet Republika Srpska, koji je nastao u Dejtonu...
you niggers wouldnt know a coloured revolution if it hit you with a fist (пошто је стиснута песница симбол ових покрета из исте бакине кухиње хехе)
https://www.facebook.com/Borbeni.Efektivi/photos/a.574892319212252/2286825628018904/?type=3&theater
U sustini sve ono sto sam ja pricao jos prije nekoliko mjeseci sad postaje sve ociglednije, i moze se cuti od vise autora i iz vise izvora.
Zelio bih samo da iskoristim ovu priliku da svima koji su me onda napadali porucim da mi se napuse kurca. Hvala.
ја мислио да ће брзо да спласне цео хајп па нисам ни постовао о овоме.
незнајући, јелте, да и даље има људи који не капирају велику слику, и и даље све јебено гледају локално као да је 13. век.