Правда за Давида

1. nisam bio
    stajao pored kad je prolazila kolona

2. da li je moguce da nigde jebeno ne vidim postove o protestu nego ako se slucajno provuce u komentaru, koji je fazon s tim da li prikazuju postove o protestu kao manje relevantne?

3. ne mogu da vjerujem koliko je mile oprao mozgove ovih budala što i nakon svega ovog pucaju priču da je sve ovo velikomuslimanska zavjera da se uništi rs, da li možemo da dotaknemo još veće dno ili će da prepukne ovo napokon jebem mu majku da mu jebem, evo sada gledam ovu budalu vučića isti je ovo kurac pravio bukvalno identične priče imaju.

4. ne mogu da vjerujem koliko je mile oprao mozgove ovih budala što i nakon svega ovog pucaju priču da je sve ovo velikomuslimanska zavjera da se uništi rs

I sto je najgore, ovo nije prica sa vukajlije. Znao sam da ce neko plasirati pricu da bosnjaci ovo organizuju jer prica kako je RS ugrozena ovim protestima najbolje prolazi kod zadrte vecine

5. Dobro je...zap se vratio u svoj format...to što nisam hteo da obrazlažem postupke “menjanja krvi”, da dokonišem po guglu, istražujući posledice, ne znači da ne znam o čemu se radi....ali pomenuti ima apsolutan pristup svemu, pa i svim prikupljenim dozama krvi. O zloupotrebi plodne vode da ne pričam. Elem, opušteno...

Krajnje je vreme da priznaju ko je ubio momka.

6. Ђе је онда моја крв завршила?

7. Plodna voda... mislim da misliš o stem ćelijama iz krvi pupčane vrpce. Majstore, ti očigledno ne znaš s kim razgovaraš lolo

8. Moram da te ispravim svaki put.

Da li postoje zloupotrebe. Postoje. Da li se trguje matičnim ćelijama, organima... trguje.

Al da neko menja 5 litra krvi... i ti to tako kežual kažeš. Samouvereno. Pričaš to i u rl.

I tako odvratiš potencijalne davaoce krvi.

I meni tako kad dođe 30 žrtava iz autobusa niškog, ja strepim hoće li biti krvi za sve.

Isto je i sa vakcinama.

Sve zbog debilčina koje sve znaju.

9. Davor Dragicevic je bio vojnik Republike Srpske pitanje je gdje je bio sve. U Srberenici, u Visegradu, iznad Sarajeva ubio nasu Bosnjacku djecu kroz snajper. Ovom covjeku mi Bosnjaci ne smijemo dati podrsku bilo kakvu. Zna se ko su i sta su Srbi. Nema vise Smrdoslavije da nas mogu tjerat da ih volimo. Bosnjaci su svjesni kakve zle stvari misli svaki Srbin prema BOSNJACIMA.

Један од коментара.

10. Eto vidiš kakav si bizgov Zapata. Obraćaš se čoveku koji je dao krv preko 20 puta, koji je organizovao 17 grupnih davanja krvi na kojima je prikupljeno cirka 1500 doza krvi. Da li se krv zloupotrebljava? Pa naravno, da li se prodaje, pa naravno, da li su neke zdravstvene usluge u javnom zdravstvu ekskluzivne za vlastodršce, a običan narod mre zbog upale pluća - i to jeste.

Da li Dodik kombinuje neke od pomenutih metoda “menjanja krvi” - naravno. Da li koristi različite oblike dopinga - koristi!

Da li je jednostavnije reći “menjanje” - načelno jeste iako nije potpuno tačno. Taman posla da kažem nekom trozubom komšiji “plazmafereza”, pa da mi zatilta i da misli da sam umišljeni kreten jer koristim izraze koje nikad čuo nije.

11. Ajde nek neko da smislen razlog zašto bi neko iz vrha ubio Davida.

Ovo je Cokula naveo kod otvaranja teme. Besmisleno skroz.

riffraff
    Е сад, још као неки чаршијски мотиви убиства:
    -Претуко сина Жељке Цвијановић
    -Нешто се успроставио нарко картелу, који овдје за дивно чудо за одговорне људе има начелнике Супова и Мупова, зато се ти инспектори и Лукач и толико штите.
    -Провалио у неке бројке које откривају да је сам државни врх умјешан у нелегалну трговину оружјем.

12. Poent je da je Srpska failed state, kao i Kosovo kao i Srbija kao i Federacija kao i CG

Jedino što liči na državu od ex yu zemalja su Hrvatska i Slovenija. Koje su, igrom slučaja najduže bile pod Austrougarskom.

13. Podrzavaoci Dodika su samo seljaci bez zuba.

14. Voleo bih da sam hrvat...

15. Badvajzer, na svakoj strani imas nacionalista i govana. Vi kao eto ne serete o nama. Filtriraj komentare, ne uzimaj fukare sa primanjima 500KM kao relevantne. Vidi sta pricaju akademici u Sarajrvu i slicno

16. Hrvatska najbolja drzava u regionu, moze da joj ga podudla slovenija (namjerno malim slovima jer je mala drzava inace a i mala je prema Hrvatskoj)

17. Словенци говна.

18. Slovenci su previse zastranili, prosto mi je nevjerovatno da smo djelili drzavu sa njima

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.