Правда за Давида

1. Kad kazem zastranili to mislim u pozitivnom smislu ako se gleda iz evropskog ugla. Fali im ona balkanstina klasicna

2. Slovenci se stide da kazu da su rodjaci sa nama.

3. За појединце сам мислио да су интелигентнији. Свако ко подржава ту шараду од секте Правда за Давида или је ментално надјачан или је слијепи пратилац потуричког СДС-а или је Муслиман. Неће проћи још дуго и испливаће све намјере организатора на видјело, полиција и државни врх почеше да поступају са оним олошем онако како је требало већ први мјесец. Проблем је што од силне засљепљености различитим нечистим идеалима ови што подржавају Давора не виде евидентност ситуације па им мораш све цртат. Пливајте у том мјехурићу глупости још мало док се све то не угаси и не заборавите да се изљубите са оним командантима тзв. Армије БиХ који редовно долазе на те назови скупове и који су вам клали сроднике прије само 25 година.

4. Kakav je to hejt za nas iz Armije BiH jeli

5. Шта сте јели, господине?

6. Vidi se da si Snsd bot berlioze. Zašto tražiti protivnike u ovome. Zašto ne riješiti slucaj? Dodik je bio u vlasti s tim ubicama devedesetih u rep bih. I danas je u skupštini sa SDA poslanicima partner. Sa Džaferovićem se već dogovorio, sa Savjetom ministara odugovlači jer mora potpisati pristup Nato-u pa gleda nekako da oni to urade. Tegeltija je već lagano nervozan jer mu je obećano mjesto predsjedavajućeg. Obećao je mnogo strancima i sad valja ispitivati. Realno, jedini poturica u SDS-u bio je Oboren Petrović i sad je s Dodikom.

7. Glavni i Bolja su ko K2 i Death Valley kada je politika u pitanju. Bolja treba da se ponosi sto mu je neko kompetentniji na polju politike odgovorio na glupost

8. kompetentniji lik koji je izjavio da dodik mijenja krv na svaka dva mjeseca hahahahahahahahahahah idukurac

9. glavni brate brine ovo koliko ih ima

10. a brate od ne mozes nas narod nagovorit da svi izadjemo na ulice nema sanse samo sr najavljuje a nikad djela

11. Поставићу и овдје оно што рекох КБО!у на чету, не да ми се да насрћем у ове бесмислене расправе.

12. говорим у фацу свима редовно, само је разлика у томе што овдје сви знају истину даље од пуке споредности коју телевизија приказује. Шта би ти урадио са тим што сједе у фотељама? Замијенио их можда оним футаљима из СДС-а или не дај боже ПДП-а? Да није било Додика не би се ни звали овако како је Дејтоном предвиђено, људи би одлазили још више, здравство би пропало, незапосленост би била већа, пензије би одавно упола биле смањене. Не кажем ни да је он перфектан, далеко од тога. Просто указујем на истину да тренутно у Републици Српској нема нико способнији да води државу, иста ствар као са Вучићем у Србији. Ви затупљени ботови можете 24/7 са Говедарицом јести Дуње на Тргу Крајине али народ је великом већином одлучио - СНСД је најкомпетентнији да води Републику Српску ка бољитку. Све друге странке незадрживо одумиру не због Додикове аутократије, него због њихове властите ограничности и немогућности да дају било какав вид просперитета Србима у БиХ.

13. Glavni i Bolja su ko K2 i Death Valley kada je politika u pitanju. Bolja treba da se ponosi sto mu je neko kompetentniji na polju politike odgovorio na glupost

Поента сваког Плидуовог поста или коментара кад је ту Бољо. Бољо рекао нешто - не ваља. Бољо рекао нешто исправно - негирам. Бољо написао дефиницију - не ваља. Бољо се препире с неким - тај неко је сигурно у праву. Сјаши ми с необрезаног курца више богати.

14. Samo kazem da je Glavni kompetentniji da govori o politici od tebe. I od mene. Naglasavam O POLITICI.

15. Strašan post sam bio napisao i jbg, zabagova telefon

16. Ма опуштено. Свако има своје мишљење и очигледно се наша не слажу. Не видим смисао оваквог препуцавања.

17. говорим у фацу свима редовно, само је разлика у томе што овдје сви знају истину даље од пуке споредности коју телевизија приказује. Шта би ти урадио са тим што сједе у фотељама? Замијенио их можда оним футаљима из СДС-а или не дај боже ПДП-а? Да није било Додика не би се ни звали овако како је Дејтоном предвиђено, људи би одлазили још више, здравство би пропало, незапосленост би била већа, пензије би одавно упола биле смањене. Не кажем ни да је он перфектан, далеко од тога. Просто указујем на истину да тренутно у Републици Српској нема нико способнији да води државу, иста ствар као са Вучићем у Србији. Ви затупљени ботови можете 24/7 са Говедарицом јести Дуње на Тргу Крајине али народ је великом већином одлучио - СНСД је најкомпетентнији да води Републику Српску ка бољитку. Све друге странке незадрживо одумиру не због Додикове аутократије, него због њихове властите ограничности и немогућности да дају било какав вид просперитета Србима у БиХ.

Не ради се ни о томе дал има неко бољи од Додика и Вучића да води земљу, него да ли дотична господа могу макар у једној ситуацији да поштују основне законе и принципе државе/ентитета коју воде. Данас Додик рече да ће он позвати на протест ако тужилаштво и судство не реше ово. Дај молим те, колко глуп мораш бити да верујеш у спику како он оће да се то реши, ал јебига, ови су спори и неспособни. Као он не може да их натера... Које пишање по фаци свима, као кад Вучић овде прича да ће тужилаштво решити Савамалу.

18. Ја имам једно питање за Берлиоза и ове који мисле слично њему: да апстрахујемо од политике, с којом тврдњом бисте се сложили:

1) Давидова судбина је већ расветљена, све је изашло на видело, ови који протестују одбијају да поверују и раде науштрб Реп. Српске

2) Давидова судбина није расветљена, врло вероватно је неко из државе или полиције умешан, ал битније од тога је да се не дозволи да грађанске снаге отерају Додика и екипу.

19. Ко мисли да је 1) тачно, не слажем се с тим, ал је разуман став који се можда и испостави као тачан. Ко мисли да је 2) тачно је, прво, говно од човека којем су политичке структуре и центри моћи битније од судбине обичног човека, а друго, најобичнија мула коју сваки политичар може да јебе и у мозак и у буљу само ако набаца рендом фразе на које та мула свршава.

20. druga, sudbina nije rasvjetljena niti će ikada biti bez razlike ko pobjedi, i koliko god bi bilo lijepo da se i to riješi, očuvanje Srpske i stotina hiljada života u njoj je prioritet, a to sasvim sigurno neće biti moguće ako bilo ko od trenutne opozicije dođe na vlast, jer je opozicija takva da je Bakir lično sastavljao ne bi mogla biti gora. dovoljno govori činjenica da ja prvi uzimam stranu čovjeka za koga sam sam rekao bezbroj puta da je lopov.

a mula je onaj ko stavlja jedan život, za koji se i dalje ne zna ni kako ni zašto je ubijen, ispred interesa cijele nacije.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.