Правда за Давида

1. 1. Stavili su tijelo u vodu da ugase pozar i tad su ga slikali
    2. Lapsus
    3. Jer je vrsila opstrukciju
    4. Jer je klosar mrtvi sto je krao po kucama, a njegovih stvari nema jer ih je prodao za drogu
    5. Zato sto mu je to posao, zasto bi tuzilac bio tu?
    6. Kako nepotpune? Sta tacno nedostaje?
    7. Zato sto jeste koristio to

2. Мајстро објаснио све. Имате ли још недоумица господо?

3. Имам осећај да Лалат заиста стоји иза Маестровог профила

4. Одувек сам сумњао да је Главни сорошевац и страни плаћеник

5. Ova tema sve vise i vise postaje sprdnja koliko vidim

6. Да је Расни погин'о, све би болео курац

7. al sam se ispisao po bosanskim teoreticarima zavere hahahaha

8. Koga zabole kurac više?

Aj zaključavajte ovo ako boga znate

9. Лок на овај излив гована од теме више

10. Кад већ правите секташима теме ја бих радије читао о Црној ружи него о овој плаћеничкој биједи

11. ja mislim da je taj david osim sto je bio sitni lopov i narkoman, takodje bio pripadnik i jedne bosanske sekte

12. Nema se ovde smisla svađati i pljuvati po mrtvom momku kog kao prvo niste poznavali i nemoj da jedete govna mnogo.
    Jebe mi se i za dodika i nedodika ali me pogađa što smo tolike ovce da dopuštamo da nas ovako jebu i vlast i opozicija i kome god se digne kurac.
    Zapad ovde neće da se petlja jer im dodo odgovara dok god srlja u dugove a nema neke kritične mase naroda da se oni tu mješaju dizanjem revolucija.
    Opozicija jeste najpoganije moguće upala u priču da na najogavniji način zauzmu fotelje i to ih je koštalo vjerovatno bilo kakve šanse da naprave neki preokret ovde.
    SVI POLITIČARI SU GOVNA!!!

Tako da gospodo činjenice su da je neko ubio momka, da niko ne odgovara i dalje da nam je država gola kurčina i da treba da nas bude sramota svake kapi krvi koja je prolivena za njeno stvaranje. Dozvolili smo da nas jebu otimaju nam i bogate se, dok se mi koljemo oko toga koje govno manje smrdi a do guše smo u njima.
    Jebaće nas ovako dok god im se može i trebaju jer smo govna najgora, popušili smo priču o zaštiti RS-a zajeno sa pričom o oživljavanju juge i na kraju ćemo opet da se porokamo na foru četnik-partizan dok nas govnari prodaju kao sitnu stoku.

13. Ма децхко. Прво морате да направите државу. Кунете се у српство, а масовно се исељавате у Бг и НС, продавали бисте куће балијама кад би ови имали пара да их купују. Морате да останете у својој земљи и да радите за њу и партију на власти уколико желите да будете слободни и независни као ми.

14. Kbo niste vi nikakva drzava, vi ste manji entitet. Srbi vas se stide jer ste sabani sem nesto malo urbanih u BL, a vi se pravite veci Srbi od Srba. Sto bi reko onaj iz klipa Dzevad - e frajeru, frajeru nemoj jebavat. Dičite se Srpstvom ko da ste rodjeni u epicentru Beograda, a ovi vas ne jebu ni 5%. Ima Srbija svojih problema, jos im vi nesposobnjakovici natovarite zakazivanje vaseg tuzilastva kao da je njihov problem. Aebeziukurac

15. слажем се да може лок

16. i to katanac za sušaru sa mesom

17. Pliduuu
    Kbo niste vi nikakva drzava, vi ste manji entitet. Srbi vas se stide jer ste sabani sem nesto malo urbanih u BL, a vi se pravite veci Srbi od Srba. Sto bi reko onaj iz klipa Dzevad - e frajeru, frajeru nemoj jebavat. Dičite se Srpstvom ko da ste rodjeni u epicentru Beograda, a ovi vas ne jebu ni 5%. Ima Srbija svojih problema, jos im vi nesposobnjakovici natovarite zakazivanje vaseg tuzilastva kao da je njihov problem. Aebeziukurac

Ljubim te u picic sve si lepo rekla

18. Najjadnije sto su ljudi u tim ratovima gubili roditelje, bracu, kumove, ostajali invalidi ili izbeglice i sad kad im se desi takva tragedija debili u foteljama koji su bili ili dezerteri ili sinovi mocnika pa nisu išli u rat ih nazivaju stranim placenicima ili im se smeju u facu i pricaju lazi koje bi uvredile intelekt svakog iole normalnog coveka.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.