Правда за Давида

1. izgrađena privatna imperija u laktašima, a beograd na vodi ne valja je li

"privatna imperija" od koje cijeli grad ima koristi. da oce Vucic samo jedan grad da sredi tako, dje bi nam bio kraj. A sto se Beograda na vodi tice, da, bas je dobro racunati zgrade koje dan danas nisu ni blizu zavrsavanja a ljudi se trebali useliti jos 2016 u stanove, i koje su izgradjene na tlu na kom su svi svjetski inzinjeri i arhitekte rekli da se ne bi trebao ni poljski wc praviti.

bar moze da se uhvati za neke stvari,ovi preko drine za 20 godina unistavanja svega moguceg dobije LAKTASE I AUTO PUT. Prekodrinska sirotinja ranga mujo

1. Nisu samo Laktasi i autoput
    2. Za KOJE stvari se mogu uhvatiti? Za Beograd na vodi? Ili za beogradski metro? Ili za preko 1000 imaginarnih Vučićevih gradilišta po Beogradu koje niko na planeti nije vidio?
    3. Ako nekog okarakterises kao sirotinju bez razloga, to te ne cini pametnijim

A ako mu je obećao što nije rešio ubistvo do sada? Protestvovalo se po Nišu kad je ubijen Vuk Stoiljković. Mitrovićev sin nije odgovorao za ubistvo. Vi prvi potencirate da je Srpska bliža Srbiji nego Bosni, pa evo vam.

Čovek ima sasvim opravdane razloge da sam juri pravdu, jbg izgubio je dete pa neka je i sin narkoman. A to što je pred izbore... Ne verujem da je birao kad će da mu ubiju sina.

Istraga je pokrenuta, ne očekuješ valjda da Dodik lično učestvuje, nije on policajac i ima pametnija posla. I ne možeš reći "što nije do sad" jer nije istraga projekat u firmi pa da se radi na rok, kad bude gotovo biće.

Koliko se sjećam ubica Vuka je dobio 12 jebenih godina, kontam da bi više dobio za prelazak na crveno ili pišanje u parku, toliko o našem pravosuđu i o tome koliko su protesti efikasni i uticajni kod nas. Mitrovićevog sina sam i zaboravio, on ti je još jedan dokaz da svaka budala koja ima nešto para u džepu može da radi šta hoće po državi, i da je pomalo smiješno vjerovati da neki važan funkcioner u vladi ili policiji koji je navodno smaknuo Davida ne bi mogao da se sakrije od Davora i njegove horde sirotinje.

To da Davor ima opravdane razloge jeste, to niko ovde i ne dovodi u pitanje, nisam ja riječ protiv njega rekao, njemu je teško svakako, što kažeš bio ovaj narkoman ili ne. Ali da se ponovim po hiljaditi put, Davora koriste samo kao maskotu da proguraju svoje političke ciljeve, i ako uspiju, vidićeš da će na brzinu svaliti krivicu na prvog ko im padne pod ruku, i opet neće jebati ni 2 % ni Davora Dragičevića, ni bilo koga od raje i djece koja će tek izginuti, a biće ih jer će time početi uništavanje Srpske...

2. Hahahahah jel realno da je neko ovoliko odan stranci? Jel ti zaposlio do dick nekoga na svom velepnom imanju? Preimenuj se u Dodikov podanik

3. Jesi svestan druže da ovom politički podaničkoj spiki/ci kako već, samo gubiš bilo kakav kredibilitet na ovom šaljivom sajtu a znam da ti znači. Baš si ona lobanja koja bi se sa rođenim bratom ukrvila samo zbog političke stranke, takvi su najgori, najbuđavi sloj društva.

4. Istraga je pokrenuta, ne očekuješ valjda da Dodik lično učestvuje, nije on policajac i ima pametnija posla. I ne možeš reći "što nije do sad" jer nije istraga projekat u firmi pa da se radi na rok, kad bude gotovo biće.

Pa koji kurac je obećao ako nije policajac? Malo dokurčilo narodu da ti "što imaju pametnija posla" tupe kurac sa mukom prosečnog čoveka i da na mitinzima pričaju kako je taj lik "frajer koji je izneo krevet na ulicu i glumi nešto". Čoveku su ubili dete i ima pravo da traži da otkrije ko je ubica.

To da Davor ima opravdane razloge jeste, to niko ovde i ne dovodi u pitanje, nisam ja riječ protiv njega rekao, njemu je teško svakako, što kažeš bio ovaj narkoman ili ne. Ali da se ponovim po hiljaditi put, Davora koriste samo kao maskotu da proguraju svoje političke ciljeve, i ako uspiju, vidićeš da će na brzinu svaliti krivicu na prvog ko im padne pod ruku, i opet neće jebati ni 2 % ni Davora Dragičevića, ni bilo koga od raje i djece koja će tek izginuti, a biće ih jer će time početi uništavanje Srpske...

Opet ponavljam da nemam pojma kakva je politička situacija kod vas, nemam pojma ni u kojoj je partiji Dodik od tih SDS-ova i SDNS-ova kojih imate ili kako već... Ali i pored toga ne vidim kakav je tebi problem da se politički ugasi kreatura kakva je Dodik ako zataškava ubistvo.

5. Zasto mali mujo na svakoj temi ostavlja kilometarske postove, to nije radio ni bombas dok je bio u punoj snazi

6. Pa očigledno mu valja da na čelu ima zadrtu smrdljivu svinju kao što je Dodik hahaha

7. Nije problem kad ostaviš kilometarski post, nego kad i nakon tolikog posta, ništa ne kažeš..

8. Hahahahah jel realno da je neko ovoliko odan stranci? Jel ti zaposlio do dick nekoga na svom velepnom imanju? Preimenuj se u Dodikov podanik

Jebe se meni za Dodika kao Dodika, meni je stalo do RS i do srpskog naroda u Bosni, jer sam i sam odatle.

Jesi svestan druže da ovom politički podaničkoj spiki/ci kako već, samo gubiš bilo kakav kredibilitet na ovom šaljivom sajtu a znam da ti znači.

Neopisivo mi znači, toliko da sam svakome ovde s kim sam se pokačio napisao da mi se napuši kurca (mislim da sam čak i tebi jednom pri početku kad smo se nešto oko Kosova prepirali), i da sam Kafi rekao da me slobodno banuje ako misli da spemujem ili ako joj smetam na neki način. Ovde ubijam vrijeme, a morao bi biti težak bolesnik da mi bude bitno šta će gomila rendom stranaca koje u životu nisam vidio pomisliti o meni.

Pa koji kurac je obećao ako nije policajac? Malo dokurčilo narodu da ti "što imaju pametnija posla" tupe kurac sa mukom prosečnog čoveka i da na mitinzima pričaju kako je taj lik "frajer koji je izneo krevet na ulicu i glumi nešto". Čoveku su ubili dete i ima pravo da traži da otkrije ko je ubica. 

Pa otvorio je istragu, spomenuo je slučaj, uradio je šta je do njega, na policiji je da tu istragu sprovodi i da rezultate. Gde imaš da predsednik lično sprovodi istragu za svakog ubijenog građanina? A to da Davor ima pravo da traži istinu sam već rekao da se slažem.

Ali i pored toga ne vidim kakav je tebi problem da se politički ugasi kreatura kakva je Dodik ako zataškava ubistvo.

Zato što ako se on ugasi sav srpski narod u RS je najebo. Gomila naroda može izginuti, biti protjerano i šta sve ne. A valjda shvataš zašto mi je milion i po života važnije od jednog.

9. Zasto mali mujo na svakoj temi ostavlja kilometarske postove, to nije radio ni bombas dok je bio u punoj snazi

Tako sam u mogućnosti.

10. Ћелава вам кева свима, у праву је приштинац

11. Nije problem kad ostaviš kilometarski post, nego kad i nakon tolikog posta, ništa ne kažeš..

Rekao sam ja sve odavno. Kome je važniji život jednog klinca koji je pritom možda i bio narkomančina, od života milion i po Srba u Bosni, taj treba odmah da se ubije.

12. Zato što ako se on ugasi sav srpski narod u RS je najebo. Gomila naroda može izginuti, biti protjerano i šta sve ne. A valjda shvataš zašto mi je milion i po života važnije od jednog.

Okej, ako zavisite od Dodika i treba balije da vas istrebe. Svako dobro.

13. Okej, ako zavisite od Dodika i treba balije da vas istrebe. Svako dobro.

Da ima neko drugi, normalniji ko radi u interesu Srba tamo, ne bi niko glasao za Dodika. Ali pošto nema, Dodik je trenutno najmanje zlo.

14. isto to i vucic prica....ako ja nisam na vlasti nastupice beda, glad, mozda i rat...klasicno zastrasivanje ljudi

nego, jel se zna sto je momak ubijen? ako je neki obicni gari rastaman iz kraja sumnjam da je saznao nesto sto ''ne sme''....na koga sumnja otac? i sta ce konkretno da uradi sad za koji dan?

i ko je taj culum kog spominje u poruci ako mi se nesto desi on je kriv?

15. Rekao sam ja sve odavno. Kome je važniji život jednog klinca koji je pritom možda i bio narkomančina, od života milion i po Srba u Bosni, taj treba odmah da se ubije.

Toliko si okolišao i pokušavao da dokažeš kako nisi Dodikov mali, i onda sve usereš jednom rečenicom

16. Da ima neko drugi, normalniji ko radi u interesu Srba tamo, ne bi niko glasao za Dodika. Ali pošto nema, Dodik je trenutno najmanje zlo.

Da ima neko drugi, normalniji ko radi u interesu Crnogoraca tamo, ne bi niko glasao za Mila. Ali pošto nema, Milo je trenutno najmanje zlo.

17. isto to i vucic prica....ako ja nisam na vlasti nastupice beda, glad, mozda i rat...klasicno zastrasivanje ljudi

Jeste, samo što Vučić nam već pruža bijedu, glad, a možda će i rat kako je krenuo. Dodik priča da će RS propasti bez njega, ali on ipak koliko toliko stvarno drži RS da se ne raspadne, i ne popušta balijskim napadima, dok mu se na opoziciji vidi da su svi antisrpski raspoloženi i da bi razjebali državu za 5 minuta samo da se dočepaju vlasti. A i ljudi koji žive u RS mogu naći lokalne obrazovane ljude, koji se razumiju u politiku i ekonomiju, i čuće pretežno ista mišljenja, jer je to tužna realnost.

Ne zna se zašto je ubijen, otac sumnja na pripadnike policije.

Toliko si okolišao i pokušavao da dokažeš kako nisi Dodikov mali, i onda sve usereš jednom rečenicom

Osim što sam davno još napisao na forumu da ne živim u RS već dugo vremena, tako da nemam dodirnih tačaka sa Dodikom, niti razloga da ga promovišem ovde. A i da jesam njegov, ne bih pričao sam da je on lopov i seljačina.

18. Cisto da se zna da sam ga ja prvi okarakterisao kao retarda da bi udubuce vise paznje obracali na moje analize glavica.

19. Cisto da se zna da sam ga ja prvi okarakterisao kao retarda da bi udubuce vise paznje obracali na moje analize glavica.

AHAHAH da toliki sam retard da ti, takva intelektualna gromada, nisi mogao najobičniju raspravu sa mnom da dobiješ. Ti da kažeš nekome da je retard je isto kao kad bi Stanija/Soraja/Maca rekla nekom da je kurva...

20. Kako da dobijes raspravu sa nekim ko stavlja dodika ispred coveka kojem su ubili sina jbt

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.